Здоров'я

Як вилікувати ячмінь у домашніх умовах?

— 12 серпня 2015 —

У першу чергу вам необхідно знати наступне: ячмінь - це запалення однієї із сальних залоз, що знаходяться біля основи вій. Він не є серйозним захворюванням, однак звісно ж приносить певні незручності і може бути досить хворобливим. Найбільш часта причина появи ячменя - вірусна інфекція.


Корисні продукти для розрідження крові

— 12 серпня 2015 —

Кожний, хто хоч раз зіштовхувався із захворюваннями вен, обов'язково повинен знати продукти, що розріджують кров. При тромбофлебіті, варикозі та інших проблемах судин важливим є правильне харчування.


Нові дані про протидіабетичний ефект кави

— 12 серпня 2015 —

Усе частіше вчені повідомляють про виявлену ними раніше невідому властивість кави знижувати ризик розвитку цукрового діабету при регулярному вживанні. Цього разу гарні новини для любителів кави надійшли із Греції.


Інтенсивні тренування знижують ризик артриту

— 12 серпня 2015 —

Артрит - гостре або хронічне запальне захворювання суглобів. Від нього страждає приблизно 1% людей в усьому світі. Серед жінок дане захворювання зустрічається приблизно в 3 рази частіше, ніж серед чоловіків. Артрит в основному зачіпає дорослих людей, але в дітей він теж може розвинутися.


Ларингіт: як повернути голос Особливості протікання хвороби у дітей

— 12 серпня 2015 —

Ларингіт у маленьких дітей особливо небезпечний, тому що він сприяє ускладненню дихання через звуження гортані. Лікар-отоларинголог вищої категорії Роман Карлович Слюсарчик дає поради батькам.


Діарея - це серйозно

— 12 серпня 2015 —

Багато хто знає, що означає діарея... Але ось про те, що це неприємне явище, яке виникає в кишечнику, є ще й однією з провідних глобальних медичних проблем, більшість не здогадується. Незважаючи на те, що кожний з нас зіштовхувався з діареєю, нам складно уявити її загальний масштаб: тільки офіційна статистика реєструє 1,7 мільярда випадків на рік, а смертність від неї і сьогодні залишається високою. Одним словом, з діареєю варто розібратися докладніше. Для цього ми звернулися за допомогою до фахівця – кандидата медичних наук, доцента Людмили Петрівни Козак.


Серцю необхідний вітамін С

— 5 серпня 2015 —

Учені ще раз нагадали, чому необхідно їсти овочі та фрукти. Високий рівень вітаміну С у організмі пов'язаний зі зниженим ризиком розвитку хвороб серцево-судинної системи та передчасної смерті.


Як вивести бородавки?

— 5 серпня 2015 —

У дерматології використовують різні способи видалення бородавок. Може призначатися як медикаментозне лікування, так і інші методи, наприклад, видалення лазером або заморожування рідким азотом. Але, тому що природа захворювання вірусна, у 25% пацієнтів можливі рецидиви. Тому необхідно проводити імунопідтримуюче та протирецидивне лікування.


Очні краплі замість операції: наближається прорив у лікуванні катаракти

— 5 серпня 2015 —

Вікова катаракта є однією з головних причин втрати зору. Дотепер єдиним методом лікування цього захворювання була хірургічна операція. Але вчені близькі до створення крапель, що зупиняють помутніння кришталика.


Телевізор може зробити вас недоумком

— 5 серпня 2015 —

Кардіологи й ендокринологи дуже не люблять телевізори, оскільки добре знають, якими небезпеками загрожує гаряча прихильність до «райдужного друга». До лікарів цих спеціальностей у їх «нелюбові» до телевізорів тепер можуть приєднатися й невропатологи.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс