Народна медицина

«Постріл» у спину

— 20 червня 2012 —

Дачні роботи в розпалі, і багато хто з нас всі вихідні гне спину на грядках. Один різкий рух, неспритний поворот або нахил - і спину простромлює нестерпний біль. «Простріл» - так у народі прозвали хворобу за назвою люмбаго.


Не потій!

— 13 червня 2012 —

Як же неприємно, надягши нову ошатну блузочку, раптом помітити мокрі плями під пахвами. Отут і самооцінці кінець. Ці неохайні плями можуть зіпсувати і настрій, і перше враження. Як уникнути цих неприємностей?


Софора і омела - застава здоров'я

— 7 червня 2012 —

Є трави вузького спектра дії - для лікування однієї-двох хвороб. А є такі рослини та збори, які лікують велику кількість хвороб одночасно. До таких належить, наприклад, чудовий збір з насіння софори японської і рослини-паразита омели білої.


Чого ми ще не знаємо про соки?

— 30 квітня 2012 —

Учені з Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі склали рейтинг десяти найкорисніших у світі напоїв, заснований на вмісті у них антиоксидантів. І хоча сьогодні слово це в усіх на слуху, тому що практично кожний виробник чаю або йогурту  ставить на упаковці своєї продукції позначку «містить антиоксиданти», що воно означає, знає не багато хто. 


Чистимо судини

— 27 квітня 2012 —

У народній медицині знайдеться не один десяток рецептів, до яких можна вдатися, якщо потрібно почистити судини. Основні компоненти збору, що очищує, як правило, однакові: натуральний мед, лимон або його сік і часник.


Лікувальні властивості харчової соди

— 27 квітня 2012 —

Раніше натрію гідрокарбонат (харчова сода) застосовувався дуже широко в якості антацидного засобу при підвищеній кислотності шлункового соку, виразковій хворобі шлунка та 12-типалої кишки. При прийомі всередину харчова сода швидко нейтралізує соляну кислоту шлункового соку і має виражений антацидний ефект.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс