Народна медицина

Маслинова олія захищає серце

— 22 жовтня 2014 —

Американські дослідники  встановили, що маслинова олія в раціоні допомагає серцевому м'язу більш ефективно проганяти кров. 


Корисні властивості медової води

— 22 жовтня 2014 —

Медова вода - це воістину приголомшливий засіб, що доступний абсолютно кожному. Позитивний вплив медової води на організм неможливо переоцінити. 


У холодну осінню пору допоможе зігрітися чай з перцем

— 22 жовтня 2014 —

Добре відомі зігрівальні властивості імбирного чаю, але, зараз, коли ціна кореня перевалила за 100 гривень, імбир прекрасно замінить пекучий червоний перець. Чай з перцем - це прекрасний напій, що має лікарські властивості.


Що лікує чистотіл

— 15 жовтня 2014 —

Матінка-природа дуже щедра, вона обдаровує усіх нас безліччю чудес. Тільки ось люди дуже часто просто відмовляються помічати ці чудеса, навіть якщо вони ростуть у них прямо під ногами.


Буряк від гіпертонії

— 8 жовтня 2014 —

Українські медики радять застосовувати буряк замість вітамінів з аптеки. Даний овоч містить багато корисних органічних кислот і вітамінів.


Кращі народні засоби проти печії

— 8 жовтня 2014 —

Такі розповсюджені в народі засоби як сода й молоко не рекомендуються при печії. Тому що спочатку кислотність шлункового соку знижується, а через деякий час підвищується. 


П'ятірка кращих природних антибіотиків

— 8 жовтня 2014 —

П'ятірка кращих природних антибіотиків


Як позбутися заїд

— 8 жовтня 2014 —

Ці маленькі ранки в куточках рота доставляють багато турбот. Крім свого непривабливого вигляду, така тріщинка заважає їсти, говорити й посміхатися. І щоб скоріше її позбутися, потрібно виявити причини її виникнення. 


Маска з бодяги від вугрів

— 1 жовтня 2014 —

Вугрі та прищі на шкірі можна усунути за допомогою ефективної маски з бодяги. Вона володіє властивостями відлущування й прекрасно очищає шкіру, омолоджуючи її. 


Мед ефективніший антибіотиків

— 1 жовтня 2014 —

Шведські дослідники встановили, що мед містить 13 кисломолочних бактерій, які здатні краще антибіотиків справлятися з небезпечними патогенами. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс