Народна медицина

Евкаліптова олія знижує цукор у крові

— 27 листопада 2013 —

- Якось окропом обварила палець. Відразу помазала обпалене місце лавандовою олією. Через 20 хвилин біль стих і палець навіть не почервонів, - розповідає киянка 41-літня Галина Сухомлин.


Народні засоби лікування нежитю

— 20 листопада 2013 —

Зв'язок слизової носоглотки та стіп відомий давно. Коли ноги замерзають, відбувається ослаблення захисту носа.


Як неправильно лікувати застуду

— 20 листопада 2013 —

З вуст у вуста люди передають секрети народних способів лікування застуди, упевнені, що це єдино вірний порятунок від напасті. Деякі й зовсім придумують свої рецепти. У підсумку половина людей не тільки не лікується, але ще і шкодить своєму здоров'ю.


Кілька причин полюбити хурму

— 13 листопада 2013 —

З приходом пізньої осені на прилавках ринків і супермаркетів з'являються яскраво-жовтогарячі плоди заморської хурми. У перекладі з перської хурма означає фінік, а з латині - «їжа богів». 


Корисні властивості гарбуза

— 13 листопада 2013 —

Стан багатьох пацієнтів можна полегшити за допомогою звичайного гарбуза. Загальний набір корисних живильних речовин визначає корисні властивості гарбуза і дозволяє застосовувати цей продукт при найрізноманітніших хворобах.


Продукти від застуди. Сезонні поради

— 13 листопада 2013 —

Листопадова погода досить підступна: сьогодні тепло, а завтра - різке похолодання та сніг. Зазвичай з листопадовими холодами, як за розкладом, наступає сезон грипу, що триває по березень.


Фініки корисні всім

— 13 листопада 2013 —

Для більшості жителів нашої країни такі плоди, як фініки, вважаються солодкостями або ласощами, без яких цілком можна прожити. А ось у країнах, де ростуть фініки, відношення до них завжди було іншим, і вони навіть могли складати основу харчування.


Не пропустіть топінамбур

— 13 листопада 2013 —

Зараз самий час земляної груші, інтерес до якої повільно, але вірно зростає. І недарма. Вона знижує цукор і підвищує гемоглобін, тому дуже корисна людям, що страждають анемією та цукровим діабетом. Топінамбур містить інулін, цукор і особливо багато води - до 80%. За вмістом заліза він значно перевершує моркву, картоплю, буряк та інші овочі.


Перевірені засоби від застуди

— 6 листопада 2013 —

Осіння погода часом дуже мінлива, тому багато хто встиг занедужати. Що ж, будемо лікуватися від застуди перевіреними засобами.


Наш «серцевий» друг - банан

— 6 листопада 2013 —

Ми вже давно не сприймаємо його як екзотичний фрукт, тому що сьогодні купити банан можна скрізь, а настільки високого звання він удостоївся за те, що є одним з кращих харчових джерел калію. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс