Народна медицина

Журавлина лікує, піднімає настрій і омолоджує

— 3 квітня 2013 —

Древні римляни називали журавлину «кульками зарядженими життєвою енергією», а в наших краях - болотним доктором. Учені ж давно розгадали секрет цілющих властивостей ягоди. І такої оцінки вона заслуговує. Це й ліки, і вітамінний комплекс, і незамінний харчовий продукт. 


Гарбуз приховує в собі секретну зброю проти раку підшлункової залози

— 27 березня 2013 —

Університет Колорадо з'ясував, що сік гіркого гарбуза не дає раковим клітинам підшлункової залози перетворювати цукор. Це позбавляє ракові клітини енергетичного підживлення, у результаті вбиваючи їх.


Навесні для жінок корисний хміль

— 27 березня 2013 —

У період весняного гіповітамінозу на жінок сприятливо діють рослинні препарати та рослини з великим вмістом фітогормонів, зокрема здавна розповсюджений в Україні хміль.


Арахіс корисний для серця

— 27 березня 2013 —

Відомо, що вживання солоних і смажених продуктів завдає шкоди судинам. Однак і тут є виключення з правил. Одним з них виявився солоний арахіс - популярна закуска до пива.


Насіння льону вилікує серце та шлунок

— 20 березня 2013 —

Насіння льону - найбагатше природне джерело з унікальними діючими речовинами. 


Щіпка спецій замінює жменю таблеток

— 20 березня 2013 —

Медики довели, що за допомогою спецій можна вилікуватися. Пряності - діючі ліки в боротьбі з серцево-судинними та навіть онкологічними захворюваннями


Лікуємо печінку народними засобами

— 13 березня 2013 —

Наші предки вважали печінку не тільки головним органом, але й вмістищем душі. Не лукавлячи можна сказати, що здорова печінка - здоровий організм. А якщо ні? Допоможе народна медицина. 


Чорний чай врятує від інсульту

— 13 березня 2013 —

Сфокусувавши свою увагу на складі чорного чаю, що у Великобританії вважається найбільш популярним, фахівці вивчили, який вплив він може здійснювати на утворення тромбів. 


Лікування нежиті ефективними домашніми методами

— 6 березня 2013 —

Лікування нежиті за допомогою народних засобів дає прекрасні результати. Не пускайте хворобу на самоплив, інакше вона затягнеться надовго. 


Шість корисних напоїв

— 6 березня 2013 —

.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс