Народна медицина

Кропива - засіб від багатьох недуг

— 27 квітня 2016 —

Ця "кусюча" рослина містить достатню кількість "живих" вітамінів, і з приходом весни господарки намагаються ввести в раціон борщі й салати з добавкою кропиви.


Настій з вівса допоможе при здутті живота

— 27 квітня 2016 —

Не обов'язково обмежуватися вівсяними пластівцями на сніданок або полуденок, можна пити настій вівса перед основними прийомами їжі; це допомагає запобігти утворенню газів. 


Швидке лікування нежитю

— 20 квітня 2016 —

Вилікувати нежить народними засобами швидко цілком можливо. Більше того, багато отоларингологів рекомендують лікувати гострий нежить саме за допомогою засобів народної медицини.


Народні засоби від гастриту

— 13 квітня 2016 —

Народні засоби від гастриту


Навіщо і як потрібно застосовувати насіння льону

— 13 квітня 2016 —

Насіння льону з давніх часів відоме своїми корисними властивостями. Це й ліки, і цінний дієтичний продукт харчування, і незамінний засіб у косметології. Усі секрети лляного насіння ще не розкриті повністю, але важливість цього продукту переоцінити важко.


Цілющі властивості березових бруньок

— 7 квітня 2016 —

Береза унікальна тим, що використовувати в лікувальних цілях можна і її листя, і кору, і губку (березовий гриб), і березовий дьоготь, і березове вугілля. Однак охопити всі способи застосування берези в одній статті буде досить складно, тому поки зупинимося тільки на застосуванні березових бруньок.


Натоптиші: домашні засоби, щоб упоратися з проблемою

— 31 березня 2016 —

Чому ми так часто залишаємо без уваги наші стопи? Чому ці частини нашого тіла нам здаються недостатньо важливими? Адже завдяки їм ми пересуваємося й упевнено стоїмо на ногах. Тому можна з упевненістю стверджувати, що наші стопи гідні не менше уваги й догляду, чим шкіра нашого обличчя.


Швидка допомога при панкреатиті

— 31 березня 2016 —

Лікувати підшлункову залозу народними засобами можна, приміром, усім відомим кропом або його насінням. 


Морква знижує ймовірність раку грудей

— 23 березня 2016 —

Дослідження американських фахівців показало, що жінки, які одержують з їжею велику кількість каротину, менш піддані розвитку декількох видів рака молочної залози.


Чотири кращих способи оздоровити печінку

— 23 березня 2016 —

Як відомо, печінка виводить з організму токсини, сприяє засвоєнню ліпідів, білків і вуглеводів. Вона очищає кров і зберігає вітаміни, такі необхідні для нашого внутрішнього балансу. Тому варто приділити увагу і зробити все, щоб печінка як можна довше зберігалася здоровою.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс