Народна медицина

Кульбаба від холестерину

— 29 квітня 2013 —

Навесні з квіток кульбаби можна приготувати цілюще вино. Воно допомагає навіть при запущеному атеросклерозі (із втратою пам'яті): виводить з організму шлаки, холестерин, токсичні речовини.


Посадіть вдома базилік!

— 29 квітня 2013 —

Базилік - відмінний природний антибіотик. Завдяки своїм дезінфікуючим, бактерицидним властивостям захищає організм від багатьох інфекцій.


Чим корисна селера

— 24 квітня 2013 —

Проведені дослідження показали, що селера найкраще бореться зі старістю. До складу цього овоча входять вітаміни С, К, Е, В1, В2, а також калій, каротин, залізо, натрій, цинк, марганець і фосфор. Всі вітаміни і мінерали в селері збалансовані у найбільш оптимальному варіанті.


Користь моря в капусті

— 24 квітня 2013 —

Морська капуста (ламінарія) - це морська водорість, багате джерело йоду, що є таким необхідним для нормальної роботи щитовидної залози. Звичайну капусту навіть не варто порівнювати з морською за кількістю вітамінів і мікроелементів, що містяться в ній. Якщо вам за 40, морська капуста повинна бути на вашому столі щодня.


Усім відома петрушка - прекрасний лікар!

— 24 квітня 2013 —

Для лікування вживають листя, корені, насіння. Зелень потрібно збирати в серпні, насіння з серпня по вересень, корені ближче до весни.


Корисні властивості броколі

— 17 квітня 2013 —

Якщо у людини цукровий діабет, вона знає, який непоправний збиток наносить її судинам і самому серцю це захворювання. Однак все-таки є спосіб повернути колишнє здоров'я. Для цього потрібно додати у свій раціон капусту броколі - так вирішили після численних проведених досліджень учені Великобританії.


Каланхое допоможе ниркам

— 17 квітня 2013 —

При гострому та хронічному пієлонефриті, циститі полегшити стан хворого можна рясним гарячим питвом лікарського чаю з м'яти, ромашки, малини і шавлії.


Маски для обличчя

— 10 квітня 2013 —

.


Прополіс від усіх хвороб

— 10 квітня 2013 —

Сполучення прополісу й молока дає особливий ефект: крім лікування застудних і легеневих захворювань поліпшується загальне самопочуття, сон, знімається дратівливість, утома. 


Якщо під час дієти залишається бажання поїсти чого-небудь солоденького...

— 10 квітня 2013 —

Здорова альтернатива - курага - продукт, що сполучає в собі й чудовий смак, і користь.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс