Народна медицина

Жовтий женьшень: ще раз про користь кульбаб

— 24 травня 2017 —

У нас кульбаби найчастіше сприймають як бур'ян. У найкращому разі з них плетуть із дітьми віночки або використовують для інших розваг. Можливо, ви будете здивовані, але в багатьох країнах кульбаби називають жовтим женьшенем, адже корисних властивостей у них не менше, чим у справжнього кореня життя. Кульбабами засівають цілі плантації, а потім використовують їх для різних лікарських і косметичних цілей.


Очищення організму олією

— 16 травня 2017 —

У наш час, коли з їжею, повітрям і продуктами харчування, у наш організм надходить велика кількість шкідливих хімічних сполук, застосування народних рецептів очищення організму від шлаків і токсинів є особливо актуальним. 


Напої, які знижують тиск

— 16 травня 2017 —

Усі знають, що те, що людина їсть та п'є, впливає на її організм. Якщо у вас підвищений тиск або ви періодично страждаєте через цю недугу, тоді вам буде корисно дізнатися, які напої знижують тиск.


Чи шкідливе сироїдіння?

— 16 травня 2017 —

Останнім часом усе більше людей відмовляються від термічно обробленої їжі на користь сирих продуктів. Адже в них зберігається більше корисних вітамінів. Але ніхто дотепер не знає, корисне чи шкідливе сироїдіння. Давайте розберемося в цьому питанні.


Чому навесні потрібно обов'язково їсти кропиву

— 10 травня 2017 —

Користь кропиви загальновідома, але загалом. Ви усе ще волієте купувати на ринку вирощену на хімікатах зелень, молоду капусту й огірки? Пошукайте краще на вихідні в заміських парках молоду кропиву. А ще краще - нарвіть її на власній дачі.


Рецепт засобу, що розщеплює холестерин

— 10 травня 2017 —

Цей рецепт забезпечує ваш організм живильними речовинами, які допоможуть вивести «поганий» холестерин і очистити ваші судини.


Сіль не завжди ворог

— 3 травня 2017 —

Якщо з якоїсь причини у вас упав тиск, швидко випийте склянку досить солоної води.


Відновлення сил народними засобами

— 3 травня 2017 —

Відновлення сил народними засобами


Лікуємося картопляними компресами

— 3 травня 2017 —

Картопля – не тільки живильний овоч, але й народний «лікар». Її широко використовують для лікувальних компресів.


Ліки від депресії

— 3 травня 2017 —

Бувають у житті навіть цілком здорових людей моменти, коли нічого більше не хочеться й життя здається безглуздим. Можливо, кожна нормальна людина іноді страждає від депресії.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс