Народна медицина

Часник охороняє від втрати зору

— 2 лютого 2017 —

Дуже часто з віком наш зір погіршується. Хоча в кожного з нас цей процес може протікати по-своєму, великий відсоток людей починає зазнавати проблеми із зором, обумовлені віковими змінами. І мало хто знає, що часник здатний позбавити нас цих неприємностей.


Цілющі властивості моркви: застосування при варикозній хворобі і не тільки

— 26 січня 2017 —

Нікого не здивувати морквою, тому що цей продукт досить часто з'являється в нашому раціоні харчування. Ті, хто бажають зберегти своє здоров'я і не хворіти, знають наскільки дорога і цінна морква. Без моркви практично жоден суп і салат не може обійтися, цю гостю ми з радістю запрошуємо до себе на стіл.


Природні антибіотики

— 26 січня 2017 —

При лікуванні багатьох хвороб необхідні антибіотики. Однак більшість із них дає побічні ефекти. Природною альтернативою хімії є натуральні антибіотики. Перелічимо деякі з них.


Ефективне лікування фольгою радикуліту і не тільки

— 19 січня 2017 —

Фольга прикладається до біологічно активних крапок. Випромінювання від цих крапок, відбиваючись, повертаються назад у меридіан і сприятливо впливають на орган, що з ним пов'язаний.


Антихолестириновий чай з подорожника

— 19 січня 2017 —

Поганий холестерин міститься в крові людини в складі низькомолекулярних ліпопротеїнів, які накопичуються в організмі людини у вигляді кристалів.


Ідеальний детокс напій для розвантажувального дня

— 19 січня 2017 —

Напій для тих, хто воліє починати свій день на повну потужність! Заряд енергією й вітамінами вам забезпечений! Крім самого коренеплоду, дуже корисно використовувати бадилля буряка, у якому багато аскорбінової кислоти і каротину.


Здоров'я очей - головні правила харчування

— 19 січня 2017 —

Для нормального існування організму, як всім відомо, потрібні вітаміни, і зір не є виключенням. Варто завжди підтримувати рівень вітаміну А в своєму організмі, для цього можна вживати моркву.


Фарингіт: поради народної медицини

— 5 січня 2017 —

Для фарингіту характерні болі при ковтанні, сухість і першіння в горлі. При цьому захворюванні часто використовують фітотерапію. Збори трав можна сполучати з традиційними лікарськими препаратами.


Учені визначили, який фрукт рятує від депресії

— 5 січня 2017 —

У Новій Зеландії провели дослідження, щоб довідатися який фрукт допомагає позбутися утоми і депресії. Про це розповіли новозеландські вчені з Університету Отаго. У дослідженні новозеландських фахівців взяли участь 54 парубка.


Зелена аптека

— 29 грудня 2016 —

Попереду нас чекає ціла низка свят - Новий Рік, Різдво, Водохрещення. У ці дні потрібно не забувати про печінку та нирки. Щоб вони витримали святкове навантаження, варто пити морс із журавлини, чай з безсмертником, полинем, шавлією, будяком. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс