Народна медицина

Осінні ягоди для міцних судин

— 25 жовтня 2018 —

Ці ягоди збирають у середині осені, незадовго до першого заморозку або відразу після нього. Удалий момент, щоб зібрати врожай, який прийде на допомогу нашим змученим примхливою погодою, холодами і перманентним стресом судинам.


Буряковий квас проти гіпертонії, недокрів'я та зайвої ваги

— 17 жовтня 2018 —

Буряковий квас проти гіпертонії, недокрів'я та зайвої ваги


Буряковий квас проти гіпертонії, недокрів'я та зайвої ваги

— 11 жовтня 2018 —

Багато хто навіть не підозрює, що буряк, який ми часто використовуємо при готуванні різних страв, має масу корисних властивостей і здатний вилікувати від багатьох захворювань, у тому числі серйозних.


Лікування суглобів за допомогою капустяного листя

— 4 жовтня 2018 —

Листя капусти рятує від болю і дозволяє швидше регенеруватися тканинам. Тому максимальний вплив овочу можливий на зв'язувальні тканини, а саме суглоби.


Відвар вівса зміцнить серце, легені та нервову систему

— 4 жовтня 2018 —

Овес завжди застосовувався в народній медицині. Крупа й борошно із зерен вівса містять велику кількість крохмалю і білків, а також цукор, жири, мінеральні солі та інші речовини.


Імбирний шот для підтримки імунної системи

— 27 вересня 2018 —

В осінній період особливо важливо зміцнювати та підтримувати свою імунну систему. Тому зіркою запропонованого рецепта є імбир.


Три ківі на день позбавлять від проблеми

— 27 вересня 2018 —

Дарунки природи, схоже, створені для того, щоб допомагати людині навіть у тій ситуації, коли не завжди допомагають ліки.


Як позбутися бородавок

— 27 вересня 2018 —

Бородавки – як це неприємно і некрасиво! Звичайно, можна піти за допомогою до лікаря або в косметологічний кабінет. Але є ще й народні рецепти від бородавок, перевірені поколіннями. У всякому разі, багато з тих, хто ними користувався, запевняють, що позбутися бородавок зовсім нескладно.


Знижуємо шкідливий холестерин

— 20 вересня 2018 —

При підвищеному холестерині бляшки відкладаються на стінках судин і приводять до гіпертонії, збільшують імовірність інфарктів і інсультів, а таблетки часто виявляються неспроможними.


Лікуємося осінніми квітами

— 20 вересня 2018 —

Найціннішою в лікувальному плані здавна вважається айстра з бузково-фіолетовими квітками. Її суцвіттям лікували хвороби нирок, печінки.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс