Народна медицина

Видаляємо сірчані пробки

— 10 жовтня 2012 —

Сірчані пробки у вухах, чомусь прийнято вважати ознакою неохайності. Насправді ж це не зовсім так.


Які лікувальні трави допоможуть при вагітності

— 3 жовтня 2012 —

Виявляється, у корі верби міститься та ж сама речовина, що й у таблетках аспірину, - ацетилсаліцилова кислота. А ментол, з якого виготовляють валідол, вперше одержали з м'яти.


Маслинова олія: краща їжа для мозку

— 26 вересня 2012 —

Чи можуть продукти, що входять до складу середземноморської дієти, забезпечити достатній рівень антиоксидантного захисту для здоров'я вашого мозку?


Ногу звело: перша допомога

— 19 вересня 2012 —

Якщо ви ніколи не відчували судом у литкових м'язах, можете вважати, що вам повезло. Однак багато хто все-таки знає не з чуток про ці тягнучі болі та непідвласні контролю м'язові скорочення, що виникають у найбільш невідповідний час.


Поліпшуємо стан при місячних

— 12 вересня 2012 —

Організм жінки щомісяця переживає серйозний гормональний дисбаланс. Він викликаний перепадами настрою, дратівливістю та фізично неприємними відчуттями. Ці страждання можна полегшити, не піддаючи себе значним перепадам у гормональному рівні.


Ехінацея завжди на варті - зберігає здоров'я і красу

— 5 вересня 2012 —

Диво-рослина ехінацея пурпурна, що переважає за своїми цілющими властивостями легендарний женьшень - природний цілитель і страж вашого здоров'я. Можна без усякого перебільшення сказати, що ехінацея швидко і ефективно лікує величезну кількість хвороб без побічних дій, звикання та зниження ефективності препаратів, що отримуюють із неї.


Допомога при опіках рослинами

— 29 серпня 2012 —

Після відпочинку на дачі або у лісі на шкірі можуть з'являтися подразнення, пухирі та печіння. Як правило, викликані всі ці неприємні явища опіками.


Надзвичайна ягода із сімейства пасльонових

— 22 серпня 2012 —

Батьківщиною помідорів вважається західне узбережжя Південної Америки, де вони вирощувалися ще до прибуття іспанських завойовників. Ця ягода із сімейства пасльонових. Крім незвичайних смакових якостей, вона має безліч корисних властивостей і славиться неймовірною кількістю  вітамінів, мінералів та інших корисних для нашого організму елементів. 


Лікування медом

— 15 серпня 2012 —

Сам по собі мед, а також прополіс, віск, маткове молочко і навіть бджолина отрута у наш час застосовуються не тільки народною медициною. Сучасна медична наука використовує лікування медом різних захворювань людського організму. Всі природні багатства, які дарують нам бджоли, можуть допомогти будь-якій людині зберегти своє здоров'я без застосування серйозних медичних препаратів.


Огіркові маски і лосьони

— 8 серпня 2012 —

Купуючи косметику в магазинах, не забувайте про «домашню» косметику, що ніколи вас не підведе. Живильні маски, приготовлені у вигляді натурального соку або кашки, освіжають і очищують шкіру від забруднення. Такі вітамінізовані маски корисні всім.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс