Народна медицина

Лаванда здатна зняти тривожність пацієнтів перед операцією

— 23 листопада 2017 —

Лаванда активно використовується в ароматерапії, однак офіційно її не можна вважати терапевтичним засобом. Керуючий директор Медичного коледжу Вейл Корнелл Ашутош Какер стверджує, що лаванда здатна зняти тривожність пацієнтів перед операцією, пише The Deccan Chronicle.


Краплі в ніс для дорослих і дітей

— 16 листопада 2017 —

Краплі від нежитю з алое в основі – це найбільш безпечний і в той же час дуже діючий метод боротьби з нежитем. Таким гарним засобом робить його хімічний склад корисних компонентів.


Лікарські рослини від бронхіту

— 16 листопада 2017 —

Бронхіт легко прихватити і складно вилікувати до кінця, щоб хвороба не прийняла хронічну форму. Але, якщо вже виникли проблеми, вам допоможуть лікувальні трави.


Цибуля для лікування судин

— 16 листопада 2017 —

Для лікування атеросклерозу та інших судинних захворювань часто використовують народні засоби. Найбільш популярними рецептами є ті, які можна приготувати в домашніх умовах на основі звичайної ріпчастої цибулі.


Найпотужніший природний антибіотик

— 8 листопада 2017 —

Цей природній антибіотик має потужну протизапальну дію, убиває бактерії й будь-які інфекції. Перевага полягає в тому, що на відміну від синтетичних антибіотиків, це не викликає ніяких побічних ефектів для кишечнику і травної системи, що означає, що він є абсолютно безпечним. 


Плід гарного настрою: у чому користь хурми

— 8 листопада 2017 —

Нудьгуєте, дивлячись на хмуре небо і сльоту за вікном? А що якщо з'їсти… хурму? Включіть у звичне меню цей жовтогарячий фрукт, який своїм сонячним кольором і приємним смаком зарядить вас енергією, створить вам гарний настрій, підніме життєвий тонус, зміцнить здоров'я.


Ганусова вода для лікування застуди

— 2 листопада 2017 —

Після застуди й грипу бувають залишкові явища, якими лікарі, найчастіше, уже не займаються. Якщо ви почуваєте, що все-таки не долікувалися, то народна медицина пропонує вам рецепти з ганусовою водою.


Лікування нирок пшоном

— 2 листопада 2017 —

Пшоно здавна застосовується для відновлення тканин нирок, виведення піску й слизу. Настій із зерен пшона корисний при лікуванні сечокам'яної хвороби, циститу та інших проблем із сечовипусканням.


Вегетосудинна дистонія: рецепти народної медицини

— 2 листопада 2017 —

Вегетосудинна дистонія - це стан, що характеризується наявністю дихальних розладів у вигляді «ядухи», труднощі вдиху, «тужливих подихів» або психоемоційних розладів у вигляді тривожності, занепокоєння, дратівливості, порушенні сну, своєрідними болями в області серця ниючого характеру і слабкої сили. 


Напої для профілактики застудних захворювань

— 26 жовтня 2017 —

Разом з осінню прийшли холодні й вітряні дні - з кожним днем усе більше застуджених людей, скарг на різні лор-захворювання. Аюрведа рекомендує заздалегідь усією родиною вживати профілактичних заходів, щоб убезпечити себе та близьких.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс