Народна медицина

Лікувальні властивості барвінку

— 2 травня 2018 —

Барвінки - корисні рослини, їх використовували в медицині та фармакології здавна, оскільки вони містять алкалоїд, що перешкоджає діленню клітин. 


Куркума допоможе схуднути

— 2 травня 2018 —

Обов'язковою спецією північно-індійської кухні є куркума. Вона тут використовується із прадавніх часів завдяки лікувальним властивостям.


Пряне лікування

— 25 квітня 2018 —

Пряності – це не тільки необхідна добавка до їжі, що робить нашу трапезу смачнішою і пахучішою. Пряності можуть служити не тільки приправою, але й натуральним лікарським засобом.


Кава з грибами допомагає при діабеті

— 25 квітня 2018 —

Нову приправу, яку можна використовувати для готування кави, назвали експерти одного із британських брендів - це грибний порошок. Приготовлений з ним улюблений напій, вважають експерти, додає каві нові властивості, у тому числі, і лікувальні. 


Усім відома кропива

— 19 квітня 2018 —

Ця «кусюча» рослина має великий набір цілющих і лікувальних властивостей. Часто застосовується як ранозагоювальний, сечогінний, загальнозміцнюючий, проносний, вітамінний, протисудомний, відхаркувальний засіб.


На що здатна касторова олія?

— 18 квітня 2018 —

Навіщо витрачати гроші в аптеках на дорогі ліки, коли можна застосовувати набагато більш дешеві та діючі народні засоби? На жаль, зараз мало хто знає, якими властивостями володіє найзвичайнісінька касторова олія. Тим часом, тільки з її допомогою у вас вийде вирішити масу проблем — від випадання волосся, до лікування застуди.


Крупа, яка омолоджує жіночий організм завдяки колагену

— 17 квітня 2018 —

Це просто неймовірно! Звичайна крупа здатна заповнити недолік колагену в жіночому організмі й омолодити його. Ваша шкіра, волосся та нігті будуть здорові й молоді! Їжте цю страву хоча б раз на тиждень - ви будете в захваті від результату!


Березовий сік: властивості й користь

— 4 квітня 2018 —

Береза здавна шанувалася у слов'янських народів. Люди використовували березові бруньки й листя для лікування хвороб, з гілок робили цілющі віники для лазні. З берези донині добувається дьоготь, і навіть ксиліт (замінник цукру для хворих діабетом) теж виробляється із цього дерева. Але найбільш корисними і приємними ліками, які дарує нам це прекрасне дерево, завжди вважався березовий сік.


Натуральні засоби для лікування екземи

— 29 березня 2018 —

Екзема - це шкірне захворювання, яке повністю вилікувати досить важко. Воно має нервово-алергійну природу, протікає довго й має постійні рецидиви. Виникнути екзема може в будь-якому віці, але найбільше вражає людей у віці від 
40 років.


Часниковий сироп зміцнить імунітет і знизить тиск

— 29 березня 2018 —

Часниковий сироп складається з дешевих і легко доступних інгредієнтів, при цьому його дуже просто приготувати. Усе, що вам знадобиться, це яблучний оцет, часник і мед. Кожний інгредієнт окремо має власні властивості, але разом вони підсилюються!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс