Народна медицина

Чай з волоського горіха очищує кров

— 5 червня 2013 —

Волоський горіх здавна славиться своїми корисними властивостями. Примітно, що корисні не тільки самі горіхи, але й листя дерева. А недавні дослідження підтвердили, що чай з листя волоського горіха очищує кров і нормалізує обмін речовин.


Полуниця - ягода здоров'я

— 29 травня 2013 —

Літо - найбільш підходящий час для заповнення вітамінних запасів, які наш організм «розгубив» за довгу зиму. Одним із джерел корисних вітамінчиків є полуниця. І сьогодні ми поговоримо саме про неї.


Як лікувати фурункул?

— 22 травня 2013 —

Сип на шкірі - найпоширеніше явище, що дуже часто не приймають всерйоз. Перше, що спадає на думку практично будь-кому: «Треба видавити!». У багатьох ця процедура ніяких наслідків не викличе. Будемо вважати, що це люди, яким повезло. Фурункули - ось що може ховатися під виглядом звичайних вугрів.


Ваше серце і лимон

— 22 травня 2013 —

Пропонуємо кілька корисних рецептів для серця і судин.


Худнемо без дієт!

— 22 травня 2013 —

Кукурудзяні стовпчики з рильцями містять багато вітамінів, фітостерини, сапоніни, калій, гіркоти, смоли та ефірні олії. 


Селера проти зайвої ваги

— 15 травня 2013 —

Фітотерапія здавна застосовується для лікування всіляких захворювань. Цілющі рослини містять багато корисних для організму речовин: білки, вітаміни, вуглеводи, ферменти, гіркоти, дубильні речовини, фітонциди, глікозиди, флавоноїди, ефірні олії, мікроелементи.


Перша допомога при укусах бджіл і ос

— 15 травня 2013 —

Коли вас жалить оса або бджола, навряд чи ви замислюєтеся про те, чи є різниця, адже це однаково боляче. Однак реакція індивідуальна, особливо якщо ви страждаєте алергією на укуси комах. Тому так важливо знати ази «першої допомоги».


Старий знайомий

— 7 травня 2013 —

Кому з садівників не допікав лопух? Спробуй його вирвати - не у кожного вийде, так міцно сидить він у землі.


Квітки акації та наше здоров'я

— 7 травня 2013 —

Період цвітіння акації приємний усім - працьовиті бджоли збирають мед, а людина насолоджується неймовірним ароматом. Але, не варто сильно розслаблюватися. Поки акація посипана квітками, варто подумати про них як про ліки.


Лікування головного болю кропивою

— 29 квітня 2013 —

Лікування головного болю і кропива - що спільного? Виявляється, що кропива може вгамовувати головний біль - у народній медицині є такий рецепт.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс