Народна медицина

Стевія необхідна як джерело інуліну

— 3 жовтня 2013 —

Стевія - унікальна рослина, що гармонізує всі системи організму та не має протипоказань до застосування. Основна складова живлення корисних бактерій кишечнику - інулін, котрий максимально міститься в цикорії, топінамбурі, стевії.


Від мозолів урятує сода і олія чайного дерева

— 2 жовтня 2013 —

У салоні сухі мозолі прибирають або вручну - зрізують після ванночки з мильно-содовим розчином, або насухо «шліфують» проблемну шкіру  апаратом для педикюру зі спеціальними насадками. Що саме вам краще підійде, потрібно вирішувати індивідуально.


Кому груші їсти не можна

— 2 жовтня 2013 —

У плодах груші містяться унікальні ефірні олії, біологічно активні речовини, які здатні підвищувати захисні сили організму, протистояти інфекційним захворюванням, виконувати протизапальну дію і навіть боротися з депресією.


Мигдаль: склад, користь і протипоказання

— 25 вересня 2013 —

Мигдаль уже давно відомий людству в якості високоефективних природних ліків. За старих часів, коли сучасних медикаментів ще не існувало і цілі наукові лабораторії не займалися проблемами здоров'я, людям доводилося користуватися засобами народної медицини. 


20 головних природних антиоксидантів

— 25 вересня 2013 —

Природа перетворила фрукти, овочі, цільне зерно і навіть пряності у справжні аптечки з корисними для здоров'я антиоксидантами. Ці речовини захищають нас від агресивних окислювачів, відомих як вільні радикали, а в результаті знижують ризик ішемічної хвороби серця, раку і десятків дегенеративних захворювань, які традиційно вважаються віковими.  


Знайдіть містечко для обліпихи і на своєму городі

— 25 вересня 2013 —

У природних умовах ця рослина, що створює густі зарослі на піщаних пагорбах, в основному поширена у дельті Дунаю. Втім,  культивується вона не тільки на півдні. Сьогодні обліпиху можна побачити по всій Україні: у садах і парках, у дворах, захисних посадках уздовж доріг.  Її ягоди зазвичай дозрівають наприкінці вересня, так що зараз - самий час не тільки згадати про їхні надзвичайні якості, але й зробити запаси на зиму.


Лікування геморою в домашніх умовах

— 18 вересня 2013 —

Незважаючи на той факт, що гемороїдальна хвороба має багатовікову історію, особливе поширення вона отримала саме в нинішній час. Пояснюється це тим, що сучасна людина змушена вести малорухомий спосіб життя, проводити час у робочому кріслі або за кермом автомобіля. Укупі з неправильним харчуванням все це приводить до застою крові в малому тазі, виникненню запорів і проблем з кишечником, що сприяє розвитку геморою. 


Як здолати судому

— 18 вересня 2013 —

Якщо судома прихопила вночі, то заснути вам ще довго не вдасться. А якщо судоми стали частими гостями, то це вже зовсім недобре. Про що свідчать дані неприємності, і чи потрібно з ними боротися? 


Про проблеми нігтів: вростання, нариви, грибок

— 11 вересня 2013 —

Буває і нерідко, що ніготь на великому пальці ноги вростає в м'якоть і гострі краї заподіюють сильний біль, головним чином, коли людина перебуває в русі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс