Чистимо судини

27 квітня 2012

У народній медицині знайдеться не один десяток рецептів, до яких можна вдатися, якщо потрібно почистити судини. Основні компоненти збору, що очищує, як правило, однакові: натуральний мед, лимон або його сік і часник.

Існує інший засіб для чищення судин - абсолютно безпечний, що практично не має протипоказань.

Готується на основі сквашеного домашнього молока і яєць від домашніх курочок.

Отже, треба сквасити два-три літри молока - вийде сироватка, у яку необхідно помістити попередньо вимиті та неодмінно свіжі курячі яйця (4-5 штук). Каструлю з вмістом поставити на тиждень у темне місце. Потім яйця витягти, розбити шкаралупу, видалити «шкурку» - викинути. Взяти 300-400 грамів меду та змішати з яйцями, знову вилити в сироватку - і на 24 години у холодильник.

Склад, що очищує, приймати натще (щоранку), снідати рекомендовано тільки через годину. Разова доза - третина склянки. Ввечері можна випити більше, приблизно півсклянки, за пару годин до сну. Кожну порцію трохи підігрівати.

Ще один діючий засіб: на 2-4 ложки меду взяти пару ложок попередньо пропущеного через м'ясорубку валеріанового кореня. А також 1 склянку насіння кропу. Компоненти залити в термосі двома літрами окропу. Залишити на 20-25 годин, після чого можна пити по чверті склянки незадовго (хвилин за 20) до їжі. Курс - поки суміш не закінчиться. Усім міцних судин і не хворіти!

   Переглядів: 6730  

Також у розділі «Народна медицина»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс