Народна медицина

Фейхоа - для щитовидки. Корисні рецепти

— 30 жовтня 2013 —

Фейхоа - рослина, котру за вмістом йоду можна порівняти з морепродуктами. Особливість цієї рослини така, що вона здатна накопичувати водорозчинні сполуки йоду, які легко засвоюються організмом людини. Але вміст цього елемента залежить від місця, де виросла рослина, і не всі плоди містять досить велику його кількість.


Ліки від Чиполліно

— 30 жовтня 2013 —

У головці ріпчастої цибулі містяться цукри (цукроза, мальтоза, фруктоза, поліцукрид інулін), вітаміни, білки, ферменти, сапоніни, флавоноїд кверцетин, фітонциди, мінеральні солі фосфору, заліза, калію та ін.


Апітерапія: які хвороби лікують бджолиною отрутою?

— 23 жовтня 2013 —

«Правильні» бджоли не тільки роблять смачний мед, але ще й виступають у якості лікарів. Багато хвороб з давніх часів лікували та лікують донині за допомогою апітерапії (від латинського слова apis, тобто «бджола»), до ведення якої за традицією відносять не тільки лікування продуктами бджільництва, але і бджіловжаленням.


Фітотерапія: 8 золотих правил

— 23 жовтня 2013 —

Перш ніж випробовувати на собі рецепти фітотерапії, застосовувати природні імуностимулятори та засоби від застуди, ознайомтеся з принципами використання лікарських трав. Адже знання основ траволікування - запорука успіху!


Вісім причин їсти мед щодня

— 16 жовтня 2013 —

Лікарі недарма пропонують замінити цукор медом. Цей продукт унікальний за насиченістю корисними властивостями - мед поліпшує самопочуття, дарує красу і підтримує молодість.


Горобина очищає воду

— 16 жовтня 2013 —

Здавна на Русі горобина звичайна користувалася особливою пошаною. Про неї не тільки співали задушевні пісні - добре відомо про її цілющі властивості.


Сік з моркви: еліксир здоров'я

— 9 жовтня 2013 —

Свіжоприготовлений сік з моркви справедливо вважається натуральним еліксиром: він сприяє підвищенню імунітету і життєвого тонусу, нормалізації обмінних процесів і маси тіла, а також заспокоєнню нервової системи та продовженню молодості.


Чим корисна калина?

— 9 жовтня 2013 —

Народ знав, що оспівувати: героїня безлічі пісень - калина - не тільки красива, але і лікувальна ягода. Причому користю вона наливається саме зараз, восени, тому знайдуться люди, яким буде корисно пройти курс калинового лікування.


Інжир з молоком від кашлю

— 9 жовтня 2013 —

Інжир відомий як плід смоківниці або фігового дерева. Історичні факти вирощування смоківниці з'явилися ще в древньому Єгипті. Це були барельєфи, із зображенням збору інжиру, датовані біля чотирьох з половиною тисяч років тому.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс