Народна медицина

Картопляні компреси при болях у попереку

— 7 серпня 2013 —

Пару місяців тому придбали з чоловіком невелику ділянку за містом. Земля була занедбаною, недоглянутою, зрозуміло, все потрібно було освоювати з самого початку, а це дуже трудомісткий процес.


Абрикоси прискорюють загоєння ран

— 7 серпня 2013 —

При роботі на дачній ділянці або в саду існує певний ризик одержання досить неприємної травми. 


Очищення кишечнику та шлунка

— 7 серпня 2013 —

Відвар пол-поли очистить весь шлунково-кишковий тракт від багаторічних «завалів» калових каменів і різних паразитів, позбавить шлунок і кишечник від поліпів. За 2-3 тижні зарубцює виразки, зніме запальні процеси, вилікує геморой.


Розмарин допоможе заживити рани і садна

— 31 липня 2013 —

Рідко кому вдається уникнути травм і поранень. Напевно, немає жодної дитини, що хоч раз не збила коліно або лікоть. Часом рани й садна дуже погано гояться, доставляючи масу занепокоєння та дискомфорту. Благо, що існують народні засоби, які в комплексі з медикаментами допоможуть прискорити процес загоєння. 


«Чаклунські» композиції з ефірних олій

— 31 липня 2013 —

Відомо, що ефективність ефірних олій підвищується при їхньому змішуванні. Здавалося б, взяли за основу одну олію, аромат якої подобається та підходить для досягнення бажаного ефекту, додали до неї будь-які інші, що володіють цілющими властивостями... Але не так все просто! «Ефірна» магія має свої закони. Дізнайтеся про них і - чаклуйте на здоров'я!


Могутній, пахучий, пекучий

— 25 липня 2013 —

Цей городній мешканець не займе багато місця - достатньо виділити клаптик землі для пари-трійки кущів. А коли підійде час, потрібно викопати корінці - і у ваших руках цілий аптечний кіоск. Ось такий він, цей хрін.


Вправи для запобігання плоскостопості

— 25 липня 2013 —

Ці нескладні вправи для ніг допоможуть призупинити розвиток плоскостопості, а також є профілактикою її появи.


Застосування ромашки аптечної. Рецепти австрійської цілительки Марії Требен

— 25 липня 2013 —

Марія Требен - відома австрійська народна цілителька, автор книги "Аптека Господа Бога", у якій вона щедро ділиться своїми спостереженнями й досвідом цілительства травами. У статті викладений матеріал з її рекомендацій із застосування ромашки аптечної. 


Поліпшуємо обмін речовин на пляжі - очищення шкіри та рятування від зайвої ваги

— 25 липня 2013 —

У наш час практично в кожної людини є порушення обміну речовин. Причини різні, але проблема одна. Неправильне харчування, малорухомий спосіб життя додають нам зайві кілограми. Маючи надлишкову вагу, ми виглядаємо не найкращим чином. Але це не найважчий наслідок, викликаний порушенням обміну речовин. Проблеми з зубами, проблеми з кишечником, випадання волосся, задишка, набряклість - до всього цього приводить порушення обміну речовин. 


Як протистояти варикозу та іншим захворюванням ніг?

— 17 липня 2013 —

Гарні стрункі ніжки - предмет гордості кожної жінки, а також об'єкт, що викликає замилування у чоловіків. Однак, на жаль, ми частенько забуваємо, що їх так само варто берегти, як і здоров'я в цілому. Іноді це приводить тільки до косметичних дефектів, але нерідко і до початкової стадії небезпечного захворювання - варикозного розширення вен. Ось кілька порад для тих, хто хоче зберегти здоров'я ніг.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс