Традиційна медицина

Холодний слід: про що говорять ноги, що увесь час мерзнуть

— 3 жовтня 2018 —

Деякі люди, навіть під час літньої спеки, помічають, що їх ноги увесь час залишаються буквально крижаними. Можливо, відразу турбуватися не варто, але звернути увагу на своє здоров'я все-таки потрібно. Тим більше, раз про це говорять учені з Клівлендської клініки.


Голодування повертає молодість нашим судинам

— 26 вересня 2018 —

Нові дослідження показали, що голодування запускає молекулу, яка може сповільнити старіння наших артерій. Ця сполука може допомогти запобігти хронічним захворюванням, пов'язаним з віком, такі як рак, серцево-судинні захворювання та хвороба Альцгеймера, тобто вона може підтримувати нашу судинну систему пружною і молодою


Сіль завжди важлива для організму

— 26 вересня 2018 —

 Сіль має вирішальне значення для роботи нервів і м'язів, оскільки вона контролює оборот води в організмі. Між тим, експерти говорять, що недолік солі шкідливий, як і надлишок її вживання.


Як відрізнити біль у попереку від запалення нирок

— 26 вересня 2018 —

Як відрізнити, через що болить поперек: через хребет або винуваті нирки? Це питання хвилює багатьох людей, у кого болі з'явилися раптово або вперше. Давайте розберемося, у чому подібність і відмінність, а також які підходи до лікування застосовні в обох ситуаціях.


Як просто знизити ризик серцевої недостатності на чверть

— 20 вересня 2018 —

За словами американських дослідників, ризик серцевої недостатності можна знизити на чверть, якщо практикувати щоденну двадцятихвилинну прогулянку.


Пити із пластикових соломинок небезпечно для здоров'я

— 19 вересня 2018 —

Після того, як всесвітньо відома кав'ярня Starbucks стала відмовлятися від пластикових соломинок, питання про шкоду цього предмета стало популярним як ніколи раніше.


Заняття, яке збільшує життя на 10 років

— 19 вересня 2018 —

За дослідженням, проведеним в Центрі здоров'я Святого Люка в Канзас-Сіті, заняття деякими видами соціального спорту збільшує тривалість життя. Так, бадмінтон додає 6,2 роки життя, трохи менше - футбол, велоспорт і біг підтюпцем, а регулярна гра в теніс виявилася рекордсменом - на 9,7 років.


Дослідження підказали прості способи підвищення метаболізму

— 19 вересня 2018 —

Метаболізм - це хімічні реакції, що відбуваються в організмі. Вони зберігають тіло в тонусі та правильно функціонуючим.


Дві шоколадки на місяць можуть вирішити складну проблему зі здоров'ям

— 12 вересня 2018 —

Британські вчені провели масштабне дослідження відносно властивостей шоколаду і зробили висновок, що дві шоколадки, з'їдені на місяць, зменшують ризик серцевої недостатності.


Зсув часу прийому їжі підсилює втрату ваги

— 12 вересня 2018 —

Фахівці в області харчування назвали режим прийому їжі, при якому підсилюється втрата ваги. Так, ефективними для схуднення є пізній сніданок і більш рання вечеря.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс