Традиційна медицина

Фахівці визначили оптимальний проміжок між вагітностями

— 20 травня 2015 —

У ході нового дослідження американські вчені встановили, що найбільш оптимальний інтервал між вагітностями складає не менше півтора роки, пише  Daily Mail.


Чим загрожує укус кліща

— 20 травня 2015 —

Щорічно в теплий весняно-літній період в лісах і парках активізовуються кліщі, чиїх укусів людині слід остерігатися під час відпочинку на природі. 


Не можете зігрітися? Бігцем до лікаря!

— 13 травня 2015 —

Якщо на вулиці холодно і вас знобить - це нормально. Але якщо ви мерзнете, навіть сидячи біля каміна, - поспішіть до лікаря. Мерзлякуватість - основний симптом цілого ряду захворювань. У здорової людини температура тіла в будь-яку погоду приблизно однакова.


Ставлення лікаря до пацієнта впливає на ефективність лікування

— 6 травня 2015 —

Лікарі, які ненавмисно говорять пацієнтам, що вони не вірять їм або не розуміють їх, можуть погіршити симптоми хворих, з'ясували дослідники.


Чисті простирадла очолили список речей, що роблять людей щасливими

— 6 травня 2015 —

Згідно даним британського соціологічного опитування, чисті простирадла є одним з найбільш важливих предметів, які допомагають людині почувати себе щасливою.


Ознаки захворювань нирок: діагностуємо

— 6 травня 2015 —

Нирки виконують функцію фільтра в людському організмі. Тільки подумайте, за добу нирки очищають і відфільтровують близько 60 літрів крові. 


Споживання великої кількості води може викликати проблеми зі здоров'ям

— 29 квітня 2015 —

Лікарі часто рекомендують споживати багато води для гарного самопочуття. Однак з погляду професора Марка Уітлі, який займається лікуванням надмірного потовиділення (гіпергідрозу), надлишкова кількість води може спровокувати проблеми роботи нирок і збільшити потовиділення, пише Meddaily. 


Розумова праця захистить мозок від деменції

— 29 квітня 2015 —

Лобово-скронева деменція часто зустрічається серед людей молодше 65 років. Вона приводить до змін особистості, поведінки та порушень мовлення. Пам'ять при даному захворюванні не страждає.


Для жінок найефективнішим способом омолодження є вагітність

— 29 квітня 2015 —

Жінки завжди прагнуть виглядати молодо та красиво, для цього їм доводиться вдаватися до різних косметичних процедур, купувати собі дорогі косметичні засоби. Але ізраїльські вчені стверджують, що є більш ефективний спосіб омолодити свій організм.


Овочі та зелень, які псують емаль зубів

— 23 квітня 2015 —

Стоматологи довели, що ризик карієсу підвищується навіть від дуже корисних продуктів! Це стосується овочів, які, як нам відомо, корисні для здоров'я.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс