Традиційна медицина

Як не дати дитині занедужати взимку?

— 1 грудня 2019 —

Хворіти у будь-якому віці важко і неприємно. Однак найбільше переживань ми відчуваємо, коли захворює наша дитина. Тому ми готові докласти всі свої сили, щоб не допустити цього.


Пізня вечеря ставить під загрозу здоров’я серця

— 30 листопада 2019 —

Нове дослідження американських учених показало, що вживання ситної і калорійної вечері у пізні години пов’язано з погіршенням роботи серцево-судинної системи, зокрема, у жінок.


Усе в тумані: що ховається за нечіткістю зору?

— 30 листопада 2019 —

Усім відомо й зрозуміло, чому необхідно підтримувати здоров’я очей, основи нашого зору: якщо ми будемо випускати з уваги перші сигнали про проблеми, то в майбутньому ця зневага може виразитися в захворюваннях і навіть у сліпоті. Проблема полягає в тому, що іноді ми зневажаємо симптомами, вважаючи їх не настільки важливими - і в дійсності, деякі явища можуть виявитися безпечними. Але іноді й «неважливі» симптоми можуть виявитися причиною серйозних наслідків.


З високим тиском допоможе боротися чорниця та інші плоди

— 22 листопада 2019 —

Якщо у пацієнта відзначається високий кров’яний тиск, знизити його йому може допомогти скромна ягода - чорниця, включена у сніданок. Такі здорові дієтичні рішення можуть допомогти впоратися із симптомами гіпертонії й запобігти ризику підвищення тиску, повідомляють учені Гарварду.


Рак молочної залози може бути виявлений за п’ять років до того, як з’являться які-небудь клінічні ознаки

— 22 листопада 2019 —

Це можна зробити за допомогою аналізу крові, який визначає імунну відповідь організму на речовини, що виробляються пухлинними клітинами, згідно з новим дослідженням, представленим на конференції по раку NCRI 2019 року.


Як скоротити споживання цукру

— 21 листопада 2019 —

Про те, що цукор у великих кількостях шкодить здоров’ю, відомо всім. Щоб знизити його вплив на організм, ми намагаємося прибрати з раціону самі шкідливі продукти з високим вмістом цукру. Однак він уміло маскується й ховається там, де зовсім не очікуєш його знайти. Як розпізнати прихованого ворога? Яких продуктів варто остерігатися? Що допоможе знизити високий рівень цукру й підтримувати його в нормі? Давайте розбиратися разом.


Горіхи визнали їжею довгожителів

— 21 листопада 2019 —

Крім здорового харчування в цілому, і активного способу життя, фахівці визнали, що розраховувати на продовження життя можуть любителі горіхів.


О котрій годині краще пити воду

— 21 листопада 2019 —

На шістдесят відсотків людське тіло складається з води, тому її достатня кількість є незаперечно важливою для здоров’я. Існує думка, що випита вранці вода підвищує свою доброчинну дію.


Давайте мізкам відпочивати, щоб жити довше

— 21 листопада 2019 —

Більш нові дослідження пов’язують «тихі» мізки із довголіттям. Менш активна ЦНС використовує менше енергії тіла.


Високий кров’яний тиск знижують томати

— 21 листопада 2019 —

Коли мова заходить про кращі овочі для зниження кров’яного тиску, науковці відзначають позитивний ефект томатного соку або томатів. Саме помідори містять велику кількість антиоксидантів, вітамінів і мінералів, у тому числі калію і вітаміну С, чим і допомагають впоратися із гіпертонією.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс