Традиційна медицина

Чому від алкоголю червоніє обличчя?

— 26 липня 2018 —

Експерти говорять, що у вині, пиві, сидрі та інших алкогольних напоях містяться сульфіти. Якщо після випитого келиха обличчя стає червоним, це може бути алергією на цю речовину, пояснюють вони.


Приємний факт: любіть каву - вона корисна у всіх відносинах!

— 19 липня 2018 —

Для більшості з нас, кава - невід'ємна складова сучасного життя, як бензин для наших автомобілів. Вона допомагає нам пробудиться й бути в робочому стані протягом дня.


Почувайте себе молодими!

— 19 липня 2018 —

Учені Сеульського національного університету довели, що якщо людина почуває себе молодше своїх років, то вона насправді буде відповідати більш молодому віку. Справа в тому, що мозок старіє повільніше, якщо люди вважають себе молодшими, чим вони є насправді. У них кращі структурні характеристики мозку, тобто більший обсяг сірої речовини, а тому зберігається гарний слух, емоції, прийняття рішень і самоконтроль.


Вуглеводи не зроблять вас товстими, вегетаріанські дієти не допоможуть із втратою ваги...

— 19 липня 2018 —

Така думка закордонних дієтологів. Ключем до здорового життя є збалансована та поживна їжа. Вони також назвали міфи, у які вірять багато бажаючих схуднути.


Переривчастий піст зменшує симптоми розсіяного склерозу (MS)

— 19 липня 2018 —

Про це говориться в дослідженні проведеному вченими США на мишах. У ході експерименту мишам дозволялося вільно харчуватися протягом чотирьох тижнів. Після цього їм провели імунізацію, щоб викликати симптоми, подібні МS. Потім їх розділили на дві групи.


Кава замінить ін'єкцію інсуліну

— 12 липня 2018 —

Швейцарські вчені розробили імплантат, який виробляє гормон інсулін, коли в крові з'являється кофеїн. Виходячи із цього, нове дослідження в області біоінженерії припускає, що кава може замінити ін'єкції інсуліну для хворих цукровим діабетом.


Зморшки на обличчі говорять про деградацію печінки

— 12 липня 2018 —

Старіння печінки може безпосередньо впливати на появу зморшок, до такого висновку прийшли наукові співробітники з Університету Вірджинії (США). Зокрема, вони встановили, що активізувати процес виникнення зморшок на обличчі може ожиріння печінки.


Мінус 10 відсотків ваги вирішує проблеми із серцем

— 12 липня 2018 —

Тисячі пацієнтів з надлишковою вагою можуть побороти небезпечний стан, викликаний нерегулярним скороченням серця, якщо скинуть 10% своєї маси тіла.


Що не варто пити діабетикам

— 4 липня 2018 —

Для підтримки здорового рівня цукру в крові, пацієнтам-діабетикам слід уникати деяких видів алкогольних напоїв і стежити за їхніми дозами.


Учені повідомляють про винахід, що не дозволяє втрачати зуби

— 4 липня 2018 —

чені Лондонського університету королеви Марії розробили матеріал, який може допомогти регенерувати зубну емаль, і запобігти розвитку карієсу.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс