Традиційна медицина

Що можна їсти при гастриті

— 7 жовтня 2015 —

Як уникнути проблем зі шлунком і харчуватися правильно при гастриті.


Як працює стрес

— 30 вересня 2015 —

Усе починається з того, що з гіпофіза в наднирники надходить сигнал (гормон), який призиває до роботи кортизол, котрий негайно починає діяти. При цьому, від самого початку функції кортизолу ( як і всього іншого в нашому організмі) сугубо позитивні.


Європейці курять і споживають алкоголю більше всіх у світі

— 30 вересня 2015 —

Європа (до якої дослідники ВООЗ додали деякі частини Азії) - світовий лідер зі споживання алкоголю й тютюну. Такі дані обнародувала у своїй доповіді Всесвітня організація охорони здоров'я.


Невідомий вірус в Україні - підступна сезонна загроза

— 30 вересня 2015 —

Загадковий вірус уже звалив з ніг сотні українців. До звичних застудних симптомів у вигляді кашлю, температури та нежитю додалася ще й втрата голосу.


Кидати курити потрібно поступово

— 29 вересня 2015 —

Кидати курити потрібно, тільки дотримуючись певних правил, попереджають медики. У противному випадку, всі зусилля будуть марними.


Фахівці радять при артриті займатися йогою

— 23 вересня 2015 —

У добровольців, що займалися йогою, на 20% покращився настрій, підвищився рівень енергії та зменшилася виразність симптомів захворювання у порівнянні з контрольною групою.


З користю для здоров'я

— 23 вересня 2015 —

Звичайно ж, у вас катастрофічно бракує часу, а значимість фізичних вправ ви все-таки усвідомлюєте, спробуйте комплекс тонічних вправ, заснованих на напрузі та розслабленні м'язів зусиллям волі. Ці вправи можна виконувати де завгодно і коли завгодно (що особливо добре пасує людям із сидячою роботою), у будь-якому віці та при будь-якому рівні фізичної підготовки.


Недосипання в чотири рази підвищує ризик застуди

— 23 вересня 2015 —

Група американських дослідників, очолюваних фахівцем зі сну, з'ясувала, що у людей, які сплять по 6 і менш годин на добу, - у 4 рази вище ризик занедужати при контакті з вірусом, чим у тих, хто проводить у сні 7 і більше годин.


Який грип очікувати в цьому сезоні

— 16 вересня 2015 —

Фахівці Мінздраву прогнозують збільшення кількості хворих грипом і призивають проводити вчасно вакцинацію. Про це повідомляє прес-служба Мінздраву.


Мінздрав проведе додаткову імунізацію від поліомієліту дітей до 6 років

— 16 вересня 2015 —

У відповідь на спалах поліомієліту в країні Міністерство охорони здоров'я України за допомогою ВООЗ і ЮНІСЕФ проведе кампанію додаткової вакцинації дітей у віці до шести років незалежно від того, чи були вони щеплені раніше чи ні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс