Традиційна медицина

Показники смертності в Україні залишаються одними з найвищих у Європі

— 13 квітня 2016 —

Як передає кореспондент УНІАН, про це сказав заступник міністра охорони здоров'я Віктор Шафранський у ході підсумкової колегії на тему: "Про підсумки діяльності галузі в 2015 році, завдання реформування і перспективного розвитку системи охорони здоров'я України" у Мінздраві.


Жирне молоко виявилося кориснішим за знежирене

— 13 квітня 2016 —

Активне споживання жирних молочних продуктів захищає від ожиріння.


Гіпертонія - мовчазна загроза життю

— 13 квітня 2016 —

Високий кров'яний тиск, що не супроводжується якими-небудь симптомами, є однією з розповсюджених причин смерті в усьому світі. Фахівці лікарні Fortis розповіли, чому необхідно стежити за рівнем тиску й до чого приводить відсутність контролю цього рівня.


Бобові сприяють зниженню маси тіла

— 6 квітня 2016 —

Дієтологи зі США показали, що регулярне вживання в їжу бобових (квасолі, гороху, нуту й сочевиці) приводить до стійкого зниження надлишкової маси тіла й закріплення отриманого результату.


Розумні жінки теж не хочуть бути товстими

— 6 квітня 2016 —

Жінки з високим рівнем освіти і надлишковою вагою у два рази більше схильні до розвитку депресії, чим жінки з нормальною масою тіла.


Ознаки інфаркту, що наближається: хвороба молодіє

— 6 квітня 2016 —

В останні роки інфаркт міокарда усе більше "молодіє", а смертність від цього захворювання досягає 30%. 


Хвороби зубів і ясен - прямий шлях до хвороби Альцгеймера

— 31 березня 2016 —

Захворювання ясен і зубів прямо пов'язані з більш інтенсивною швидкістю когнітивних порушень у людей з хворобою Альцгеймера.


Новий аналіз крові визначить відразу кілька захворювань

— 31 березня 2016 —

Команда вчених з Єврейського Університету та Медичного центру Хаддаса розробила унікальний тест крові, за допомогою якого можна визначити наявність відразу декількох захворювань: діабет, рак, травматичні ушкодження і нейродегенеративні порушення. 


Здорові суглоби надовго

— 30 березня 2016 —

Хвороби суглобів, через які страждає за різним даними до 20% населення планети, вражають найбільш працездатних членів суспільства, починаючи з 30 років, а їхня частота збільшується приблизно на 3% у рік.


Де причаїлися мікроби?

— 23 березня 2016 —

Світ навколо нас так і кишить мікробами, як абсолютно необразливими та навіть корисними, так і смертоносними. Мікроби є вагомою частиною біомаси Землі. У краплі води міститься приблизно мільйон бактерій, а в одному грамі землі - більше 40 мільйонів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс