Традиційна медицина

Подорожі – ліки від стресу

— 24 травня 2017 —

Настання довгоочікуваного тепла якось по-особливому впливає на людей, будить у багатьох з нас прагнення до пошуку нових вражень і емоцій, спрагу поїздок і подорожей.


Як скорегувати свій раціон при алергії

— 24 травня 2017 —

Оскільки алергія та її симптоми напряму пов'язані з імунною системою,  важливо скорегувати свій раціон і підвищити опірність організму.


Поведінка дітей страждає через мобільні пристрої

— 16 травня 2017 —

Діти частіше брешуть, б'ються і взагалі погано поводяться в ті дні, коли багато часу проводять із електронними пристроями на кшталт телефонів, пише The Daily Mail. Як показало дослідження Університету Д’юка, у дітей 11-15 років страждала поведінка й увага після гри в комп'ютерні ігри або після тривалого користування соцмережами. А якщо проблеми вже є, електронні пристрої лише погіршать ситуацію, послабивши самоконтроль.


Робити зарядку вранці просто необхідно!

— 16 травня 2017 —

Як показали дослідження співробітників Університету Делавера, заняття спортом і навіть нетривала, але регулярна ранкова зарядка роблять гіпокамп (центр пам'яті мозку) більш «еластичним». А це виливається в значне зміцнення пам'яті.


Зарядка «Крокодил»: краща для хребта

— 16 травня 2017 —

Комплекс «Крокодил» сприяє внутрішньому масажу органів.


Учені створили наночастки для боротьби з раком грудей

— 16 травня 2017 —

Фахівці із Клініки Майо розробили нові протиракові наночастки. Вони зменшують пухлини молочної залози й запобігають рецидивам. Дослідники вже успішно випробували новий метод на мишах з раком грудей. Гризуни одержували ін'єкцію наночасток, розповідає Firstpost.


Ноктурію можна перемогти

— 10 травня 2017 —

Зниження споживання солі може значно зменшити кількість нічних відвідувань туалету з метою сечовипускання - ноктурію. Про це повідомили дослідники університету Нагасакі (Японія).


Учені наблизилися до перемоги над хворобою Паркінсона

— 10 травня 2017 —

На сьогоднішній день ліків від хвороби Паркінсона не існує. Але, можливо, скоро все зміниться. Команда фахівців виявила, що кортизол (гормон стресу) здатний вилікувати хворобу Паркінсона. Також учені з'ясували, як саме гормон стресу боровся із захворюванням, повідомляє «Vladtime».


Група крові впливає на ризик розвитку серцево-судинних захворювань

— 10 травня 2017 —

Учені встановили, що люди із другою, третьою і четвертою групами крові більше піддані ризику серцево-судинних патологій, у порівнянні із власниками першої групи крові. Команда дослідників з Університетського медичного центру Гронінгена, Нідерланди, вважає, що лікарі при оцінці ризиків для здоров'я хворого мають враховувати його групу крові. 


Винайдений пластир, який може запобігти смерть внаслідок інсульту

— 10 травня 2017 —

Учені з Великобританії розробили пластир, який значно збільшує шанси на виживання у випадку інсульту, пише The Guardian. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс