Традиційна медицина

Вчені попередили про небезпеку гарячого чаю

— 30 квітня 2021 —

Турецькі вчені попередили про небезпеку вживання гарячого чаю, пише газета Cumhuriyet. Вчені протягом декількох років спостерігали за групою з 50 тисяч осіб з Туреччини, Китаю, Казахстану, Таджикистану і Узбекистану - країн з традицією вживання гарячих напоїв.


Вино й сир допомагають знизити ризик деменції

— 30 квітня 2021 —

Хоча, всупереч відомому афоризму, ми безперечно не те, що ми їмо, найчастіше харчування позначається на самих різних аспектах життя й здоров’я. Згідно з дослідженням американських учених, уживання деяких продуктів здатне знизити ризик старечої деменції. Для цього вони проаналізували дані 1 787 добровольців у віці від 46 до 77 років.


10 кроків при розбитті ртутного градусника

— 30 квітня 2021 —

Ртуть - високотоксична речовина першого класу небезпеки. Шкідливий вплив на організм надають саме пари ртуті. Випаровування ртуті починається при кімнатній температурі +18°С.


Кому протипоказані фініки

— 16 квітня 2021 —

Фініки славляться своїми позитивними властивостями, тому їх часто рекомендують навіть дієтологи. Однак у деяких випадках уживання даних сухофруктів протипоказане, про що попередили медики.


Який артеріальний тиск важливіше: верхній або нижній?

— 16 квітня 2021 —

Показники артеріального тиску стають важливим маркером у справі визначення самопочуття людини. Причому лікарі однаково стежать і за підвищенням, і за зниженням показників на тонометрі. При цьому нерідко в людей виникають питання. Наприклад, оскільки показників два — верхній і нижній тиск, — який же з них є важливішим?


Як підготувати легені для легкого перебігу коронавірусу

— 15 квітня 2021 —

Коронавірус можна легше перенести, якщо профілактично робити дихальну гімнастику.


В Ізраїлі після вакцинації закривають COVID-відділення: нема кого лікувати

— 15 квітня 2021 —

В Ізраїлі covid-відділення практично перестали приймати нових пацієнтів - таких просто немає. Про це з посиланням на газету "Едіот Ахронот" повідомляє "Вести Израиль".


Щоб жити 120 років

— 4 квітня 2021 —

Міжнародна група лікарів, психологів та дієтологів розробила 10 заповідей, дотримуючись яких, ми можемо продовжити і зробити більш приємним наше земне існування, адже «генетично» людині відведено 120 років життя.


Біологічний паспорт судин

— 3 квітня 2021 —

Вік судин може значно перевищувати вік у паспорті, тоді мова йде про синдром передчасного старіння судин. Однак можна продовжити їхню молодість і уникнути серцево-судинних захворювання.


Як відновитися після ковіда. Правила, які важливо знати

— 2 квітня 2021 —

Давати собі можливість відновитися необхідно після кожної перенесеної вірусної інфекції, будь то звичайна ГРВІ середньої важкості або грип.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс