Традиційна медицина

У батьків старшого віку народжуються більш талановиті діти

— 13 липня 2017 —

Діти батьків старшого віку більш розумні, зосереджені на власних інтересах і менше опікуються про те, щоб бути схожими на кого-небудь - дослідження було проведене групою вчених з декількох великих університетів США.


Українські лікарні офіційно переходять на електронну систему обліку

— 12 липня 2017 —

Програма ehealth уже запущена Мінздравом. Із серпня лікарі будуть вносити пацієнтів у базу, а зараз лікарні країни проходять реєстрацію в системі. 


Додаткова порція овочів і фруктів допомагає продовжити життя

— 6 липня 2017 —

Американська кардіологічна асоціація опублікувала результати дослідження, у якому був проведений порівняльний аналіз раціону американців. Дієтолог Американської асоціації серцево-судинних захворювань Аннесса Чумблі стверджує, що всього 10 відсотків американців вживають у їжу необхідну кількість овочів і фруктів, інші відчувають дефіцит.


Для відпочинку краще підійде старе взуття

— 6 липня 2017 —

Ви збираєтеся у відпустку й заздалегідь вибираєте для себе нові босоніжки, пантофлі або "балетки". Тим більше, що й дерматологи попереджають: прогулянки босоніж по пляжу можуть бути небезпечними для ступень, та й виглядати хочеться краще.


Чому йога робить людей щасливими

— 6 липня 2017 —

Американські вчені провели дослідження, яке довело, що йога може зробити людей щасливими. Механізм, за допомогою якого пози тіла впливають на психологічний стан, до кінця не розкритий, але практичні дослідження показують, що виконання асан надає сили й енергії, а також підвищує самооцінку. 


Харчування в спеку: забудьте про м'ясо і пийте достатньо води

— 6 липня 2017 —

Терапевт Людмила Самойленко рекомендує в спекотливу погоду, насамперед, менше їсти.


Лікарі розповіли, як швидко вгамувати тахікардію

— 6 липня 2017 —

Збій у серцевому ритмі здатний довести людину до вкрай неприємних станів, але лікарі стверджують: є прості способи впоратися із цим. За їхніми словами, зупинити тахікардію можна всього за одну хвилину.


У чому користь маслинової олії

— 27 червня 2017 —

Не секрет, що Середземноморська дієта знижує ризик виникнення безлічі проблем зі здоров'ям, включаючи деменцію. Учені з Університету Темпл з'ясували, який з інгредієнтів Середземноморської дієти корисніший за все. Виявляється, це маслинова олія Extra Virgin.


Як позбутися синдрому хронічної утоми

— 27 червня 2017 —

Учені з Лондонського університету королеви Марії назвали ефективний спосіб позбутися хронічної утоми: допоможуть помірні регулярні заняття фізкультурою. 


Малювання впливає на роботу мозку

— 27 червня 2017 —

У дослідженні, проведеному співробітниками Дрексельського університету, взяли участь 26 людей у віці від 18 до 70 років, включаючи 8 художників. Добровольці по 3 хвилини малювали, займалися дудлінгом (машинальним малюванням) і розфарбовували. Фахівці стежили за кровотоком у мозку учасників, пише The Daily Mail. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс