Традиційна медицина

За родимими плямами можна передбачити ризик меланоми - вчені

— 22 жовтня 2015 —

За кількістю родимих плям на руці вчені можуть оцінити ризик розвитку раку шкіри - меланоми. Як передає ВВС, це випливає з доповіді дослідників з Королівського коледжу в Лондоні.


Мультивітаміни небезпечні для дітей, а енергетичні батончики - для дорослих

— 22 жовтня 2015 —

Мультивітаміни, біодобавки для схуднення і тонізуючі засоби не такі вже й безпечні, попереджають вчені з Центру контролю і запобігання захворюванням. 


Як адаптуватися до переходу на зимовий час

— 22 жовтня 2015 —

Якщо ви не відчуваєте дискомфорту від переведення часу на годину назад або вперед, що відбувається щорічно в жовтні та у березні, можете вважати себе відносно здоровою людиною. Медики стверджують, що перехід на зимовий час у переважному числі випадків позначається на хронічних захворюваннях, погіршує загальне самопочуття й загострює стан депресії.


Миття посуду знімає стрес

— 15 жовтня 2015 —

Учені Університету штату Флорида довели, що звичайне миття посуду корисне для «детоксикації» свідомості. Це означає, що люди, які миють посуд руками, а не в посудомийній машині, розслаблюються, а їхній психічний стан стабілізується.


Короткі піші прогулянки - профілактика захворювань серця при сидячій роботі

— 15 жовтня 2015 —

Здоров'я серця та судин при офісній роботі можна поправити, якщо робити перерви на 10-хвилинну пішу прогулянку, стверджують учені Університету Міссурі.


Кальцій не зміцнює кістки

— 15 жовтня 2015 —

Учені повідомили, що кальцій практично марний для зміцнення кісток. Правда, це твердження стосується тільки людей старше 50 років.


Сон дозволяє імунній системі «запам'ятовувати» і перемагати інфекції

— 15 жовтня 2015 —

Міцний сон не тільки зміцнює пам'ять, але й мобілізує здатності імунної системи «запам'ятовувати» небезпечні бактерії та віруси, що проникають в організм. Про це повідомили вчені Університету Тюбінгена.


Які ознаки нестачі заліза

— 7 жовтня 2015 —

Якщо ви постійно відчуваєте занепад сил, погано спите, маєте задишку, страждаєте від головних болів, запаморочення, дзенькоту у вухах, можливо, ви маєте дефіцит заліза. Залізо є важливим для підтримки рівня енергії, адже воно допомагає червоним кров'яним клітинам переносити кисень.


Шпинат знижує ризик раку грудей

— 7 жовтня 2015 —

Рак грудей - одне з найпоширеніших захворювань у світі. І лікарі радять робити все можливе для запобігання розвитку рака. Наприклад, існують продукти, що знижують ризик цього захворювання. 


Розминка для офісних працівників

— 7 жовтня 2015 —

Шия болить, спина не розгинається, руки зводить - на жаль, ці відчуття знайомі практично всім, хто проводить багато годин поспіль, сидячи в офісі за комп'ютером. І мало хто здогадується, як легко виправити ситуацію!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс