Кулінарія
Свинячі реберця в гірчично-медяному маринаді
— 18 січня 2019 —
Дуже смачні, соковиті й ароматні реберця готувати легко й швидко: активних справ на 10 хвилин, а потім працює духовка.
Сало по-угорськи
— 18 січня 2019 —
Сало свіже - 1 кг; вода - 1,5 л; сіль - 4-5 ст. л., чай чорний - 2 ст. л. /2 пакета, перець чорний і перець червоний гострий - по 1 ч. л., кмин - 1 ч. л., коріандр - 1 ч. л., часник - 1 голівка; паприка - 2 ст. л., лаврове листя - 2-3 шт., перець запашний - 5-9 горошин.
6 правил для смачних пельменів
— 18 січня 2019 —
Здавалося б, пельмені - одне з найпростіших блюд. Вони підкуповують своєю універсальністю, особливо якщо приготовлені самостійно. Але зробити правильні пельмені - теж велике вміння.
Рецепти крему для еклерів
— 18 січня 2019 —
Авторство еклерів належить французам. Ці довгасті тістечка із заварного тіста люблять ласуни багатьох країн. І праві ті, хто вважають дуже важливим внутрішній зміст. Смак еклерів багато в чому залежить від начинки. Адже заварне тісто доволі прісне – воно робиться без цукру. А солодкий крем здатний зробити оптимальною комбінацію тіста й начинки.
Куряче філе із сиром і зеленню
— 17 січня 2019 —
Куряче філе - 4 шт., сир - 200 г, зелень - 100 г (зелена цибуля, кріп або за смаком), куркума - 1/2 ч. л., часник - 2 зубки, молоко - 4 ст. л., рослинна олія (або вершкове масло) - 2 ст. л., панірувальні сухарі, сіль, чорний мелений перець.
Шинка, запечена в тісті
— 17 січня 2019 —
1 кг копченої відвареної шинки, 600 г борошна, 20 г свіжих дріжджів, 1/2 ч. л. солі, щіпка цукру, 300 мл теплої води, 1 яйце.
Буженина зі свинини й курки
— 17 січня 2019 —
Свинина (шия) - 1-1,5 кг, філе куряче - 1-2 шт., сіль - 2 ч. л., приправа для свинини - 2 ч. л., чебрець (будь-яка пряна трава) - 1 ч. л., перець чорний - 1 ч. л., олія рослинна - 50 мл, часник - 5-6 зубків.
Імбирний чай: три нескладні рецепти
— 17 січня 2019 —
Імбир активно спалює калорії, лікує застуду й тонізує організм. Саме тому він - головний герой осені й важливий компонент зимових напоїв.
Курячий паштет по-домашньому
— 4 січня 2019 —
500 г курячої печінки, 1 куряче філе, 2 курячих стегна, 1 середня морквина, 1 цибулина, 150 г вершкового масла, 50-70 мл вершків, 2 ст. л. коньяку/віскі, 2 ст. л. цукру, 2 шт. яєць, сіль, перець - за смаком.
Пряничний будиночок
— 4 січня 2019 —
Подаруйте диво дітям і створіть казкову атмосферу новорічних свят, приготувавши будиночок із імбирного тіста. Готовий будиночок буде радувати своєю красою не тільки вдень, а й надвечір, якщо всередині запалити ліхтарик.
1 | ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | ... | 220 |