Кулінарія
Пиріг з капустою та м'ясом
— 23 квітня 2015 —
Капуста свіжа - половинка маленького качанчика, 350-400 г фаршу яловичого (або який подобається), сіль, приправи - за смаком, зелень свіжа, 1 скл. кефіру, 1 скл. майонезу, 3 яйця, 1 ч. л. соди або пакетик розпушувача, 8 ст. л. борошна (з гіркою), олія рослинна для змазування форми.
Батон із сиром і часником до борщу
— 23 квітня 2015 —
Учорашній батон (або французький багет), 100 г твердого сиру, 100 г м'якого вершкового масла, 3 зубки часнику, петрушка.
Картопляні палички з сиром
— 23 квітня 2015 —
5 середніх варених картоплин, 2 яйця, 100 г панірувальних сухарів, 100 г твердого сиру, 2-3 ст. л борошна, рослинна олія (для смаження), чорний мелений перець, сіль - за смаком, коріандр (за бажанням), куркума.
Як правильно розводити желатин
— 23 квітня 2015 —
Розвести желатин просто: розчинити в холодній воді, далі долити рідини до потрібного обсягу, підігріти.
Як приготувати французький цибульний суп
— 23 квітня 2015 —
Якщо звичні перші страви вже злегка приїлися, приготуйте французький цибульний суп... і в черговий раз упевніться, що французи розуміються на кулінарії.
Голландський соус до варених овочів
— 15 квітня 2015 —
Голландський соус - одне з найкращих заправлень для варених овочів. Незважаючи на те, що при готуванні голландський соус не терпить того, щоб кулінар відволікався, результат того вартий. Соус чудовий з цвітною, брюссельською капустою або капустою броколі, із зеленою квасолею, спаржею.
Сирний салат з сухариками
— 15 квітня 2015 —
3 відварені яйця, 3 солоних огірочки, 250 г сиру, 100 г сухариків, 2-3 часточки часнику, майонез, невеликий пучок кропу, мелений перець (за бажанням).
Картопляні гнізда з грибами та сиром
— 15 квітня 2015 —
Для гніздечок: 1 кг картоплі, 2 яйця, 1 ст. л. вершкового масла, 100 мл теплого молока.
Для начинки: 200 г печериць, 1 велика цибулина, кілька столових ложок натертого твердого сиру, сіль - за смаком, чорний мелений перець - щіпка, італійські трави - щіпка.
Весна - час пікніків
— 15 квітня 2015 —
Багато хто з вас, швидше за все, смажать на пікніках винятково шашлики або інші м'ясні страви, однак є безліч інших смачних і корисних страв на грилі. Наприклад, дуже смачними виходять овочі на грилі: кабачки, баклажани, помідори, солодкий перець, а також гриби.
Великодній стіл
— 9 квітня 2015 —
Коли пекти паски та святити їх у церкві? У який колір краще фарбувати яйця? Ми постараємося розповісти, що ж необхідно знати й робити в останній перед Великоднем тиждень, що називається Страсним, щоб як слід зустріти Світле Воскресіння.
1 | ... | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | ... | 220 |