Кулінарія
Холодні супи – смак літа
— 13 травня 2015 —
У спекотну пору року на зміну гарячим наваристим супам приходять легкі прохолодні холодники, холодні борщі та гаспачо.
Сирний соус
— 7 травня 2015 —
300 мл молока, 1 маленька цибулина, 1 лавровий лист, 15 г вершкового масла, 15 г борошна, 100г сиру, 20 г пармезану, сіль, перець, мускатний горіх.
Печиво «Торчетті»
— 7 травня 2015 —
250 г борошна, 90 г розм'якшеного вершкового масла, 4 г сухих дріжджів, 120 мл теплої води, 1/2 склянки цукрового піску, щіпка солі.
Сирний суп
— 6 травня 2015 —
400-500 г курячого філе, 200 г плавленого сиру, 400 г картоплі, 150 г цибулі, 180 г моркви, вершкове масло, сіль, перець, зелень, лавровий лист.
Секрети смачного шашлику
— 6 травня 2015 —
Травень – чудова пора, коли можна сполучати корисне з приємним: городні турботи-роботи - і пікніки-шашлики!
Фарширована картопля
— 29 квітня 2015 —
Картопля - 1 кг, фарш м'ясний - 300 г, цибуля - 2 шт., морква - 100 г, паста томатна - 1 ст. л., часник, рослинна олія, сіль, перець.
Нуга в шоколаді
— 29 квітня 2015 —
130 г меду, 400 г цукру, 2 яєчних білки, 300 г смаженого мигдалю, 250 г шоколаду (темного, білого або молочного на ваш вибір).
Тушкована яловичина в східному стилі
— 29 квітня 2015 —
800 г яловичини, 1 велика цибулина, 3 зубки часнику, шматочок свіжого імбиру (1 ст. л. у нарубаному вигляді), 1/2 ч. л. куркуми, 1 ч. л. меленої солодкої паприки, 1/2 ч. л. меленого коріандру, 1/2 ч. л. меленої зіри, 1/4 ч. л. меленого кайєнського перцю, 1 ст. л. цукру, 200 мл курячого бульйону або води, сіль - за смаком, сік половинки лайма.
Випічка з Естонії
— 29 квітня 2015 —
Тепле молоко - 120 мл, цукор або мед - 1 ч. л., яєчний жовток - 1 шт., вершкове масло - 30 г, щіпка солі, дріжджі - 15 г, борошно - 300 г.
Додатково: вершкове масло - 50 г, цукор - 3-4 ст. л., кориця - 1-2 ч. л.
Кропив'яний суп - найвесняніший
— 29 квітня 2015 —
Нарешті настала довгоочікувана тепла, зелена весна! Навколо поспішає рости молода зелень: на деревах розпускаються листочки, з-під землі пробиваються паростки, городи радують дачників першим урожаєм вітамінної зелені! Перинки зеленої цибулі, перший щавель на борщик, ароматна черемша... а це тут що?! Кропива?
1 | ... | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | ... | 220 |