Кулінарія
Песто - три найсмачніших рецепти соусу
— 3 червня 2015 —
Песто особливо приємно мати у своєму кулінарному репертуарі влітку. Він так прикрашає свіжорозрізані помідори, ропні сири, усе, що може спасти на думку посмажити на грилі (від хліба до баклажанів, перців, цукіні, стейка, курки, риби і креветок), що зупинятися, зробивши його один раз, уже не хочеться.
Смачний і корисний шоколад для дітей
— 20 травня 2015 —
Какао - 100 г, вершки або молоко - 50 мл, цукрова пудра - 2 ст. л., вершкове масло - 50 г.
Сметанний десерт з ягодами
— 20 травня 2015 —
Желатин - 5 ч. л., холодна кип'ячена вода - 0,5 л, сметана - 1 л, цукор - 1/2 скл., ягоди - 1-1,2 л.
Салат з курячою грудинкою
— 20 травня 2015 —
Пекінська капуста - 300 г, - перець солодкий червоний - 1 шт., яблука - 2 шт., рослинна олія - 20 мл, часник часточки - 1 шт., куряче філе - 200 г, сіль - 3/4 ч. л., перець чорний мелений - 1/2 ч. л., йогурт натуральний - 125 мл, гірчиця діжонська - 2 ч. л., лимонний сік - 5 мл, мед - 15 г, кріп.
Смачні рецепти м'ясних рулетів
— 20 травня 2015 —
М'ясні рулети - страва, з якою можна експериментувати нескінченно, вибираючи будь-яку начинку та способи готування. Вони можуть бути приготовлені з великого цілого шматка м'яса, а можуть бути маленькі, порціонні. М'ясні рулети завжди займають гідне місце на святкуваннях, радуючи всіх ніжним і соковитим смаком. Пропонуємо вам кілька варіантів, а ви вибирайте і пробуйте.
Пончики з лимонним кремом
— 18 травня 2015 —
Молоко - 1/2 скл., тепла вода - 1/4 скл., дріжджі - 2,5 ч. л., борошно - 3,5 скл. + 2 ст. л., цукор - 1,5 скл., сіль - 1,5 ч. л., яйце - 3 шт., вершкове масло - 8 ст. л., рослинна олія для смаження.
Начинка: жовток - 6 шт., цукор - 1 скл. + 1/2 скл., сік лимона - 1/2 скл., вершкове масло - 110 г, цедра 2 лимонів.
Киш лорен
— 13 травня 2015 —
Для тіста: маргарин - 125 г, яйце - 1 шт., вода - 3 ст. л, борошно - 250 г, сіль - 1/3 ч. л.
Для начинки: куряче філе - 330 г, печериці - 250 г, цибуля ріпчаста - 180 г, помідори чері - 14 шт., сіль, чорний мелений перець.
Для заливання: сир твердий - 150 г, вершки (33%) - 300 мл.
Салат з печерицями і морквою
— 13 травня 2015 —
Печериці свіжі - 150 г; морква (середня) - 1 шт.; яйця - 1-2 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; олія рослинна (для обсмажування овочів і грибів) - 3 ст. л.; майонез - 2 ст. л.; сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Хрусткі курячі палички
— 13 травня 2015 —
2 курячі грудинки, 1/2 скл. борошна, 2 яйця, 125 г панірувальних сухарів, 60 мл рослинної олії, сіль і перець.
Готування домашньої настоянки
— 13 травня 2015 —
Для готування настоянок використовується, як правило, якісна горілка міцністю 40° або коньяк, які настоюють на різних травах і коріннях, ягодах і насінні.
1 | ... | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | ... | 220 |