Кулінарія

Песто - три найсмачніших рецепти соусу

— 3 червня 2015 —

Песто особливо приємно мати у своєму кулінарному репертуарі влітку. Він так прикрашає свіжорозрізані помідори, ропні сири, усе, що може спасти на думку посмажити на грилі (від хліба до баклажанів, перців, цукіні, стейка, курки, риби і креветок), що зупинятися, зробивши його один раз, уже не хочеться.


Смачний і корисний шоколад для дітей

— 20 травня 2015 —

Какао - 100 г, вершки або молоко - 50 мл, цукрова пудра - 2 ст. л., вершкове масло - 50 г.


Сметанний десерт з ягодами

— 20 травня 2015 —

Желатин - 5 ч. л., холодна кип'ячена вода - 0,5 л, сметана - 1 л, цукор - 1/2 скл., ягоди - 1-1,2 л.


Салат з курячою грудинкою

— 20 травня 2015 —

Пекінська капуста - 300 г, - перець солодкий червоний - 1 шт., яблука - 2 шт., рослинна олія - 20 мл, часник часточки - 1 шт., куряче філе - 200 г, сіль - 3/4 ч. л., перець чорний мелений - 1/2 ч. л., йогурт натуральний - 125 мл, гірчиця діжонська - 2 ч. л., лимонний сік - 5 мл, мед - 15 г, кріп.


Смачні рецепти м'ясних рулетів

— 20 травня 2015 —

М'ясні рулети - страва, з якою можна експериментувати нескінченно, вибираючи будь-яку начинку та способи готування. Вони можуть бути приготовлені з великого цілого шматка м'яса, а можуть бути маленькі, порціонні. М'ясні рулети завжди займають гідне місце на святкуваннях, радуючи всіх ніжним і соковитим смаком. Пропонуємо вам кілька варіантів, а ви вибирайте і пробуйте.


Пончики з лимонним кремом

— 18 травня 2015 —

Молоко - 1/2 скл., тепла вода - 1/4 скл., дріжджі - 2,5 ч. л., борошно - 3,5 скл. + 2 ст. л., цукор - 1,5 скл., сіль - 1,5 ч. л., яйце - 3 шт., вершкове масло - 8 ст. л., рослинна олія для смаження.
Начинка: жовток - 6 шт., цукор - 1 скл. + 1/2 скл., сік лимона - 1/2 скл., вершкове масло - 110 г, цедра 2 лимонів.


Киш лорен

— 13 травня 2015 —

Для тіста: маргарин - 125 г, яйце - 1 шт., вода - 3 ст. л, борошно - 250 г, сіль - 1/3 ч. л.
Для начинки: куряче філе - 330 г, печериці - 250 г, цибуля ріпчаста - 180 г, помідори чері - 14 шт., сіль, чорний мелений перець.
Для заливання: сир твердий - 150 г, вершки (33%) - 300 мл.


Салат з печерицями і морквою

— 13 травня 2015 —

Печериці свіжі - 150 г;  морква (середня) - 1 шт.; яйця - 1-2 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; олія рослинна (для обсмажування овочів і грибів) - 3 ст. л.; майонез - 2 ст. л.; сіль, перець чорний мелений - за смаком. 


Хрусткі курячі палички

— 13 травня 2015 —

2 курячі грудинки, 1/2 скл. борошна, 2 яйця, 125 г панірувальних сухарів, 60 мл рослинної олії, сіль і перець.


Готування домашньої настоянки

— 13 травня 2015 —

Для готування настоянок використовується, як правило, якісна горілка міцністю 40° або коньяк, які настоюють на різних травах і коріннях, ягодах і насінні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс