Кулінарія

Перець для фарширування

— 9 липня 2015 —

Маринад (з розрахунку на 1 літр води): 1 ст. л. солі, 1 ст. л. цукру, 1/3 ч. л. лимонної кислоти, чорний перець (горошком), лавровий лист - за смаком.


Слойки з яблуками

— 9 липня 2015 —

1 банка спрайту, 2 упаковки листкового тіста, 2 яблука, 1 склянка цукру, 300 г вершкового масла, ванілін, кориця.


Дієтичні котлети

— 9 липня 2015 —

Грудинка куряча - 600 г, капуста цвітна - 300 г (половина невеликого качана), перець болгарський - 1 шт., сир твердий - 70-80 г, яйце - 2 шт., сметана - 2 ст. л., борошно - 2 ст. л., зелена цибуля - невеликий пучок, петрушка, сіль і мелений перець - за смаком, олія рослинна для обсмажування котлет.


Сезонна кулінарія: овочеві страви

— 9 липня 2015 —

Сезонна кулінарія: овочеві страви.


Баклажани, тушковані зі сметаною

— 2 липня 2015 —

2 баклажани, 1 цибулина, 50 г сметани, 50 г сиру, сіль, чорний мелений перець - за смаком, кілька гілочок петрушки, рослинна олія.


Суп із червоної сочевиці та моркви

— 2 липня 2015 —

Червона сочевиця - 140 г, пластівці червоного перцю - щіпка, маслинова олія - 2 ст. л., терта морква - 600 г, кумин - 2 ч. л., овочевий бульйон - 1 л, молоко - 125 мл.


Кекс до чаю із чорною смородиною

— 2 липня 2015 —

Борошно - 1,5 скл., чорна смородина - 1 скл., цукор - 1 скл., вода - 1 скл., какао - 3 ст. л., рослинна олія - 1/4 скл., сода - 1 ч. л., яблучний оцет - 1 ст. л.


Готуємо з молодої моркви

— 2 липня 2015 —

Готуємо з молодої моркви.


Сир домашній

— 2 липня 2015 —

Якщо ви теж давно хотіли спробувати сир домашнього готування, але ніяк не вирішувалися... То давайте зберемося і приготуємо його разом.


Овочеві кульки із сиром

— 25 червня 2015 —

1 середня голівка броколі, дрібно нарізати; 1 середня морквина, почистити і натерти; 1 зубок часнику, видавити; 3/4 скл. тертого сиру чедер; 3 яйця, збити; 1 скл. панірувальних сухарів; 1 ст. л. італійських сухих трав; сіль і перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс