Кулінарія
Шоколадне меню: піднімаємо настрій
— 10 вересня 2015 —
Шоколад - один із кращих продуктів, що піднімають настрій, напевно, тому його так люблять в усьому світі. Багато ласунок не можуть уявити собі ні дня без цих ласощів, намагаючись готувати з ним різноманітні десерти.
Томати у власному соку
— 3 вересня 2015 —
На дві 0,5 л і одну 0,7 л банки знадобилося приблизно: 1 кг маленьких помідорчиків; 1,2-1,5 кг великих; 1,5-2 ст. л. без верху солі; 1 ст. л. цукру.
Пиріг з яблуками
— 3 вересня 2015 —
Тісто: 100 г вершкового масла, 200 г борошна, щіпка солі, 6 ст. л. крижаної води.
Начинка: 75 г цукру, 4 яблука солодких, 50 г вершкового масла, півстручка ванілі, 1 банка вареної згущенки, 2 яйця, жменя волоських горіхів.
Торт «Поль-Робсон»
— 3 вересня 2015 —
Тісто: 50 г вершкового масла, 1 скл. цукру, 1 скл. сметани, 1,5 ч. л. соди (гашеної оцтом або лимонним соком), борошно (приблизно 4 скл.), 2 ст. л. какао.
Крем: 1 скл. цукру, 1,5 скл. сметани, 100-150 г волоських горіхів, 1 пакетик ванільного цукру.
Шоколадна глазур: 2 ст. л. молока, 4 ст. л. цукру, 50 г вершкового масла, 3 ч. л. какао.
Рататуй: ефектна, барвиста, цікава страва з овочів
— 3 вересня 2015 —
Спробувавши наш сьогоднішній рецепт рататуя, ви здивуєтеся - невже страва з одних лише овочів може бути настільки смачною?! Може, і ще як! І до того ж - ефектною, барвистою, цікавою. Запропонуйте своїм домашнім або гостям до вечері справжній французький рататуй родом з Ніцци.
Сирна запіканка за п'ять хвилин
— 26 серпня 2015 —
5 ст. л. манки, 4 ст. л. цукру, 3 яйця, 2 пачки сиру, 1 банка (200 г) сметани, щіпка солі, 0,5 ч. л. соди, гашеної оцтом, ізюм - за бажанням.
Іспанський м'ясний пиріг
— 26 серпня 2015 —
Яловичий фарш - 300 г, сіль - за смаком, маслинова олія - 2-3 ст. л., часник - 2 зубки, цибуля - 1 шт., сир твердий - 75 г, вино біле сухе - 100 мл, листкове тісто - 450 г, яєчний жовток - 1 шт.
Баклажани, як гриби
— 26 серпня 2015 —
Баклажани - 2 кг, часник - 1 велика головка, кріп - пучок 200-300 г, олія рослинна - 1,5 склянки, оцет 9% - 9-10 ст. л., сіль - 1,5-2 ст. л., вода - 2,5 літри.
Як приготувати солодкий перець: другі страви для вашого столу
— 26 серпня 2015 —
Наприкінці літа і початку осені солодкий перець можна побачити на ринках за прямо-таки смішними цінами. Не варто втрачати таку чудову можливість насолодитися приємним смаком і користю цього овочу - готуйте його на обід або на вечерю хоч щодня за запропонованими у цій статті рецептами.
Салат з перцю і помідорів у медовому заливанні
— 20 серпня 2015 —
1,5 кг солодкого перцю, 1,5 кг спілих помідорів, 1/2 ст. л. солі, 100 мл яблучного, виноградного або ягідного оцту, 100 г мeду, 10 горошин чорного перцю.
1 | ... | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | ... | 220 |