Куточок споживача

Шоколадні цукерки. Як уникнути розчарування

— 23 серпня 2012 —

 

Шоколадні цукерки - всенародно улюблені ласощі, що супроводжують не тільки свята, але і будні. На відміну від плитки шоколаду, шоколадні цукерки є не тільки універсальним подарунком на всі випадки життя, але і незмінним атрибутом сімейного чаювання.

Глікемічний індекс продуктів: що він означає?

— 2 серпня 2012 —

Глікемічний індекс продуктів (ГІ) - це показник, що відображає, з якою швидкістю той або інший продукт розщеплюється у вашому організмі і перетворюється на глюкозу - головне джерело енергії. Чим швидше розщеплюється продукт, тим вищий його ГІ. За еталон була прийнята глюкоза, ГІ дорівнює 100. Всі інші показники порівнюються з глікемічним індексом  глюкози.


Чи здоровий хліб «Здоровий»?

— 26 липня 2012 —

Нарівні із  цукром хліб нерідко обвинувачують у  поширенні епідемії ожиріння. Дійсно, пшеничний хліб містить велику кількість калорій і мало корисних речовин.  Чи значить це, що варто відмовлятися від  хліба взагалі? Чи існують здорові хлібобулочні вироби?


Як вибрати цукати

— 19 липня 2012 —

 

Будь-яка ефективна дієта передбачає відмову від солодкого і борошняного. Однак лікарі запевняють, що у жорстких рамках тримати себе не варто і, навпаки, рекомендують балувати себе. Тільки вибирати необхідно корисні ласощі - наприклад, сухофрукти і цукати - але, зрозуміло ж, знати міру у їхньому вживанні. Наприклад, аматорам варто пам'ятати, що калорійність продукту, прямо скажімо, немаленька. Більше того, ягоди, фрукти і овочі, зварені в цукровому сиропі та перетворені у цукати, іноді повністю втрачають свої корисні властивості...

Як вибрати «правильне» сало

— 12 липня 2012 —

Фахівці вважають, що найкраще сало можна отримати від 15-місячної свині. Ви цей факт про всякий випадок запам'ятайте, раптом знадобиться. І якщо в нашому з вами випадку довідатися точний вік свині - донора сала майже нереально, запам'ятати основні ознаки щонайкраще підходящого для засолу сала дуже навіть можливо.


Правильний розмір джинсів

— 5 липня 2012 —

Якщо ви вирішили купити собі джинси і вже визначилися з фірмою-виробником, якістю, фасоном та іншими характеристиками, то дуже важливо знати, як же вони повинні «поводитися» при примірці, щоб потім не розчаруватися і почувати себе в них комфортно.


Підбираємо сонцезахисний засіб

— 27 червня 2012 —

Ми дотепер не є активними споживачами цієї продукції не в приклад австралійцям, давно привченим до протекторів через високу захворюваність раком шкіри на Зеленому континенті; японцям, яких здалеку можна впізнати за уніформою - довгі рукави, крислаті капелюхи та великі сонцезахисні окуляри, або жителям південноєвропейських країн, де сонце світить цілий рік і місцеве населення із задоволенням користується захисними засобами навіть узимку.


Як розшифрувати штрих-код і уникнути підробки?

— 21 червня 2012 —

Що таке штрих-код знають всі, а от як він розшифровується - одиниці. А даремно, адже таке знання допоможе вам уникнути покупки фальсифікату.


Покупцеві кавоварки «Мока»

— 14 червня 2012 —

Чому вибирають кавоваку "Мока"? По-перше, «Мока Експрес» готує відмінну каву. І порівнюючи її з краплинною кавоваркою та кавомашиною, то за якістю вона знаходиться між ними. Тобто, у неї трохи кращий аромат, ніж при краплинному готуванні і трохи гірший, ніж у кавомашині. До інших плюсів варто віднести відносно високу швидкість готування, приблизно 5 хвилин і порція готова. Також радує низька ціна, дозволити купити кавоварку «Мока» може кожний.


Ступка: як не помилитися з вибором?

— 7 червня 2012 —

Кожній господарці, незалежно від того, як часто вона готує, іноді потрібна ступка і маточка. Яку вибрати - залежить від того, скільки ви можете собі дозволити витратити коштів і що ви збираєтеся у ній подрібнювати. Адже це інструмент, що використовується для того, щоб роздавити або розтерти тверді речовини. Зазвичай, чашу роблять із твердих порід дерева, каменю, глини або мармуру.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс