Куточок споживача

Утеплюємося: мінвата або пінопласт?

— 20 листопада 2014 —

Теплоізоляційні матеріали дозволяють тривалий строк зберігати тепло в приміщенні. Саме вони допоможуть вам заощадити кошти, які йдуть на витрати енергоносіїв.


Як вибрати «правильну» мінералку

— 6 листопада 2014 —

Усі лікарі та фітнес-інструктори голосно і хором говорять про те, що треба пити більше води. Крім того, буде непогано, якщо у звичку ввійде щоденне вживання мінеральної води.


Купуємо йогуртницю

— 22 жовтня 2014 —

Йогурт у наш час можна купити в будь-якому продуктовому магазині, але при цьому варто пам'ятати, що основна більшість виробників більше піклується про зовнішній вигляд продукту, про його смакові якості, чим про збереження в йогурті корисних властивостей. Саме з цієї причини багато  людей воліють готувати йогурт самі вдома.


Що таке біокамін

— 15 жовтня 2014 —

Багато хто із задоволенням обзавівся б каміном. Просто тому що камін - це красиво. Однак спробуйте спорудити дров'яний камін у невеликому дачному будиночку або багатоквартирному будинку, з огляду на всі вимоги БТІ та пожежної інспекції! У більшості випадків це завдання виявляється абсолютно нерозв'язним. Електрокаміни ж багатьом не подобаються, все-таки ерзац є ерзац - живе полум'я імітацією не заміниш. Як же бути?


Купуємо праску з парогенератором

— 9 жовтня 2014 —

Практично будь-яка сучасна праска є паровою, за рідкісним винятком, наприклад моделі дорожніх прасок. Пара від нагрітої води подається на тканину через отвори, які можуть розташовуватися рівномірно по всій поверхні підошви або тільки на початку підошви, на вістрі.


Вибираємо обробну дошку

— 2 жовтня 2014 —

Ідеальної обробної дошки в принципі не існує. Тому більшість сучасних господарок воліють мати на кухні кілька різних обробних дощок. У середньому на вашій кухні має бути від 4 до 6 обробних дощок, і нехай кожна з них буде призначена для певного виду продуктів:  для сирого м'яса, риби, овочів і фруктів, хліба й сиру, варених або копчених ковбасних виробів.


Що потрібно знати, купуючи новий холодильник

— 18 вересня 2014 —

Перше, що необхідно зробити – це видалити з холодильної та морозильної камер приладу всі непотрібні для експлуатації предмети. А такі предмети обов'язково є в будь-якому новому холодильнику. Ними є всілякі пакувальні матеріали: пінопластові розпірки, прокладки з якого-небудь виду плівки та інше. Видаляємо!


Як вибрати душову кабіну

— 11 вересня 2014 —

Є люди, які не люблять приймати ванну, а віддають перевагу освіжаючому душу зранку і розслаблюючому душу перед тим, як заплигнути в ліжко. Душова кабіна для них - оптимальний варіант. І таких людей досить багато - як альтернатива ванни, цей пристрій стає усе популярнішим у наші дні.


Як вибрати гарну каву і не помилитися

— 1 вересня 2014 —

Смак приготовленої кави залежить від багатьох складових, але в першу чергу на нього впливає якість кавових зерен. Існує три основних сорти кави: арабіка, робуста і ліберика, вони істотно відрізняються за хімічним складом, формою, кольором і смаком.


Як вибрати ідеальний рушник

— 21 серпня 2014 —

Час обновити рушники, як пляжні, так і на щоденні, адже у спеку душ ми приймаємо куди частіше. «Сьогодні» з'ясувала, як правильно їх вибрати. До речі, на прилавках зараз імпортних рушників куди більше, ніж вітчизняних.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс