Куточок споживача

Як вибрати меблі, що не будуть вас труїти

— 26 березня 2014 —

Натуральним матеріалам замість отрутного ДСП рекомендує віддати перевагу видання «Сьогодні.ua».


Як вибрати подушку: дивіться, мацайте та нюхайте

— 19 березня 2014 —

Побачена уві сні подушка обіцяє відпочинок і насолоду, говорять "сонники". Але в повсякденному житті саме подушка стає причиною того, що ми не висинаємося. "Донбас" зібрав інформацію про правильні подушки.


Увага, вологі серветки

— 12 березня 2014 —

Минулого тижня ЗМІ обійшла новина: вологі серветки можуть викликати алергійну реакцію. Випадки зареєстровані в усьому світі.


Як перевірити холодильник при покупці

— 5 березня 2014 —

Найчастіше перевірити холодильник у момент покупки не має можливості через те, що на вітрині ви будете бачити тільки зразок, а ваш холодильник будуть доставляти зі складу, повідомляє techseller.ru. Таким чином, побачите ви його тільки в момент доставки. Головне - не поспішайте розписуватися в бланку, який вам будуть підсовувати представники магазина.


Яку ванну краще вибрати

— 26 лютого 2014 —

Людина, що сказала фразу: «Ранок починається з кави», - напевно забула, що ранок починається не з кави, а з походу у ванну кімнату. Точно так само і вечір складно уявити без відвідування цієї обителі чистоти - завжди приємно прийняти після важкого робочого дня ванну, найкраще з піною, а після цього випити чашку чаю і відправитися спати.


Знайомі усім гливи

— 5 лютого 2014 —

Гливи похвастатися вражаючими кілокалоріями не можуть. У природі вони ростуть на корі дерев, живлячись соком, а в штучних умовах взагалі задовольняються тирсою.


Плавлений сир. Перевірка «Дружби»

— 29 січня 2014 —

Український центр споживчих експертиз "Тест" у грудні минулого року досліджував зразки плавлених сирків українських  виробників.


Як вибрати сковороду-гриль?

— 22 січня 2014 —

Сковорода-гриль - «дочка» звичайної сковорідки і духової шафи. Тому, взявши від «батьків» тільки краще, вона вдало сполучила у своєму компактному корпусі можливість приготувати продукти над розпеченою поверхнею, не зіпсувавши смаку, і скоротити витрачений на готування їжі час.


Що таке тажин і що з нього їдять

— 8 січня 2014 —

Тажин - північноафриканська посудина, а також сама страва (будь-яка), котра у ньому готується.


Гамбургер і його родичі

— 25 грудня 2013 —

Серед усіх теорій походження гамбургера найбільшою популярністю користується історія про американця Луї Лассена, який запатентував 27 липня 1900 року перший закритий сендвіч з гарячою м'ясною котлетою і листком салату, приправлений соусом. 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс