Куточок споживача

Що таке електровафельниця

— 11 вересня 2013 —

Для того, щоб правильно вибрати вафельницю, варто мати інформацію про існуючі моделі та їхні основні характеристики.


На чому не можна заощаджувати під час ремонту

— 4 вересня 2013 —

Без чого ремонт не починати? У першу чергу, потрібно ретельно, у деталях, продумати, що ви хочете отримати по закінченні ремонту, щоб не витрачати даремно час і гроші.


Хитрості виробників ортопедичних матраців

— 28 серпня 2013 —

Розглянемо типові способи зменшення вартості матраца, що приводять, в остаточному результаті, до погіршення його експлуатаційних властивостей.


Не завжди те, що називають медом, - справжній мед

— 21 серпня 2013 —

Про корисні властивості меду відомо так багато, що навряд чи варто когось у них переконувати. А ось нагадати про те, яким повинен бути справжній мед, особливо зараз, коли самий час робити його запас на зиму, думаю, буде не зайвим. На жаль, у наш час у продаж надходить дуже багато продуктових підробок. Не уник цієї долі й мед.


З чого роблять натуральні мочалки

— 14 серпня 2013 —

В останні роки мочалки з натуральних матеріалів стали неймовірно популярними. Це обумовлено прагненням людей вести здоровий спосіб життя і використовувати за можливістю натуральні товари і продукти.


Як підібрати намордник собаці

— 14 серпня 2013 —

Будь-який собака повинен мати (і носити) намордник, особливо собаки вагою більше 15 кг. Від хазяїна собаки сміливо можуть вимагати надягнути на свого пса намордник при вигулі в парку, на тренувальній площадці,  у громадському транспорті, словом, де завгодно. Цей аксесуар необхідний також для візитів до ветеринара або перукаря.


Як нас обманюють етикетки

— 25 липня 2013 —

«Зерновий», «Не містить холестерину», «Багате джерело клітковини» - Агентство з захисту прав споживачів США обнародувало список найбільш волаючих етикеток-обманок на продуктах, пише оглядач видання jv.ru.


Усе, що потрібно знати про чай

— 17 липня 2013 —

Як вибрати чай? Які корисні властивості чаїв і які сорти чаю підходять при підвищеному тиску, а які допомагають худнути? Чому не варто пити чаї з молоком, як англійці? Де купувати чай, щоб не проколотися з якістю? Говорять експерти.


На що звернути увагу при виборі дитячої коляски

— 10 липня 2013 —

При придбанні будь-якої дитячої коляски, нової або такої, що вже була у використанні, необхідно чітко відповісти собі на наступні питання.


Вибираємо соковижималку

— 3 липня 2013 —

Зараз магазини електроніки пропонують десятки найменувань соковижималок. Але не завжди даються чіткі роз'яснення про цей товар, а саме яка й навіщо. Між ними існують і конкретні розходження.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс