Куточок споживача

Як купити і зберегти купальник

— 23 червня 2016 —

Зазвичай купальник вибирають з урахуванням типу фігури. Щоб визначити тип своєї фігури, виміряйте стегна в найширшому місці, талію в найменшій крапці і груди.


Продукти, які можуть серйозно нашкодити свійським тваринам

— 9 червня 2016 —

Усім власникам свійських тварин відомо, що давати вихованцю їжу зі свого столу не можна - навіть ті, хто годує собаку або кішку  "людською" їжею (м'ясом, рибою, кашею), знають, що пригощати тварин такими продуктами, як ковбаса, хліб або солодкості, все-таки не варто. Проте встояти перед прохальним поглядом чорних собачих очей буває просто неможливо! 


Як вибрати миючий пилосос

— 21 квітня 2016 —

Найголовніше - пристрій, що допомагає з прибиранням, має повністю відповідати вашим потребам у прибиранні, підходити за габаритами, потужністю, вагою, і мати необхідний функціонал для очищення потрібної вам поверхні. Видів миючих пилососів досить багато, тому не можна вибирати, спираючись лише на ціну та привабливий дизайн.


Вибираємо шпалери під фарбування

— 14 квітня 2016 —

Можливо, хтось із читачів у процесі ремонту зіштовхувався з проблемою вибору - клеїти шпалери або офарблювати стіни? Шпалери під фарбування є компромісним рішенням у цьому питанні, пише 4living.ru.


5 важливих аспектів покупки постільної білизни

— 31 березня 2016 —

Гарна фірмова упаковка з самого початку виглядає привабливо. У цьому випадку це не маркетинговий хід, а доказ якості, адже впевнений у своєму товарі виробник зацікавлений у залученні споживача. І готовий вкладати кошти в рекламу.


Посудомийна машина: купити і... не зламати

— 10 березня 2016 —

Звичайна або що вмонтовується?  Посудомийні машини бувають двох типів - окремо розташовані та вмонтовані. Другі зручніші, естетичніші, але поставити їх у вже існуючі кухонні меблі виходить не завжди, оскільки під установку машинки потрібна спеціальна кухонна шафа й спеціальний фасад.


Правила вибору аромату

— 25 лютого 2016 —

Експерти говорять, що аромат парфуму має бути співзвучний ситуації, часу, місцю та навіть країні перебування. Адже в кожної країни, кожної парфумерної школи є власна традиція. Вона часто сполучена з кулінарією. Наприклад, у французькій кухні поширені сири зі цвіллю, вино, свіжі фрукти, трави. А вищий прояв французької парфумерної школи - шипрові аромати, які стартують свіжими цитрусовими, а приходять до запаху дубових мохів.


Бамбукове волокно - що це таке

— 18 лютого 2016 —

Бамбукове волокно - інноваційний матеріал, один з видів регенерованого целюлозного волокна, виготовленого з сирого матеріалу бамбукової м'якоті. За якістю та білизною нагадує класичну віскозу, а також має високу міцність. Використовується для виробництва нижньої білизни, майок, футболок, шкарпеток, постільної білизни, рушників, подушок та інших предметів гардероба й побуту.


Шкідливо все? Викриття міфів про їжу

— 14 січня 2016 —

Чи правда, що бекон так само шкідливий, як сигарети? Чи правда, що кава викликає інфаркт? Чи правда, що любителі пшеничного хліба страждають помутнінням розуму? Кореспондент  BBC Future розповідає про продукти харчування, приводи для занепокоєння та наводить правдиві факти.


Що таке рашгард і навіщо його носять

— 19 листопада 2015 —

Рашгард (rashguard або rash guard) - це тренувальна футболка, що виготовляється зі спеціальних матеріалів та щільно прилягає до тіла. Цей елемент екіпірування зараз використовують велосипедисти, серфери, легкоатлети всіх напрямків, але найбільше до душі рашгард прийшовся борцівським школам, таким як бразильське джиу-джитсу, греплінг і MMA.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс