Куточок споживача

Як вибрати полуницю та перші овочі без нітратів

— 24 травня 2012 —

Початок травня виявися спекотним, що на фоні минулого холодного квітня виглядає навіть трохи несподіваним. У результаті такого підвищення температури на ринку стало з'являтися більше молодих овочів, зелені, а головне - першої вітчизняної ягоди, полуниці.


Вибираємо «правильні» макарони

— 21 травня 2012 —

Словом «макарони» ми називаємо всі види певних борошняних виробів. Правда, на їхній історичній батьківщині, в Італії, правильна назва звучить як «pasta», що в перекладі означає «тісто». Словом же «maccheroni» там називають пасту у вигляді трубочок, але у нас воно прижилося саме як загальна назва макаронних виробів. Про те, які ж бувають макарони, що треба знати, вибираючи їх у магазині, розповідає segodnya.ua.


Як вибрати байк для дитини

— 10 травня 2012 —

Покупка велосипеда завжди залишається однією з найбільш яскравих подій у житті кожної дитини та однією з найхвилюючих для її батьків. Прилучення до активних видів спорту - це, безперечно, добре, але не завжди безпечно. Тому вибір велосипеда - справа відповідальна, і без певних знань тут не обійтися. На що варто звернути увагу, купуючи «залізного коня» для юного велосипедиста?


Як вибрати краплинну кавоварку?

— 4 травня 2012 —

Краплинні кавоварки дуже популярні завдяки простоті конструкції та зручності експлуатації. На сучасному ринку представлена величезна кількість кавоварок цього типу, які відрізняються різноманітним дизайном, сучасними додатковими функціями, якістю виконання. Однак всі вони працюють за одним принципом і повинні радувати нас гарячою кавою «американо».


Посуд і ваше здоров'я

— 27 квітня 2012 —

Те, як ми зазвичай готуємо, залежить від наших пристрастей у їжі. А в чому ми це робимо - від наших звичок. Варто уважніше поставитися до вибору посуду: він впливає не тільки на смак і якість приготовленої їжі, але і на наше здоров'я. Продукти для свого столу ми вибираємо все ретельніше: всім відомо, що наше самопочуття залежить від того, що ми їмо. Менш вимогливі ми до матеріалів, з яких виготовлене наше кухонне начиння: пластмаса або скло, алюміній або чавун, кераміка або латунь...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс