Куточок споживача

Модифікований крохмаль: не бійся!

— 14 листопада 2012 —

Модифікований крохмаль - це спеціально оброблений крохмаль, що завдяки своєму складу краще засвоюється. Він може використовуватися у виробництві дитячого харчування, кетчупа, соусів, майонезів, м'ясних продуктів забезпечуючи густоту продукції. 


Розміри постільної білизни: євростандарт

— 8 листопада 2012 —

Стандарт постільної білизни, прийнятий на Заході, ми називаємо «євро». При цьому кожна із західних країн має свої «євро розміри». Так, американські мірки не відповідають європейським, а європейські - вітчизняним.


Як правильно вибрати термобілизну?

— 1 листопада 2012 —

Вибір термобілизни починається з визначення ваших потреб, цілей і можливостей.


Як вибирати «свою» сорочку?

— 18 жовтня 2012 —

Сорочка є незамінним предметом в арсеналі чоловічого гардероба. Це не залежить від зовнішнього вигляду, характеру, роду занять і схильностей її власника.


Очевидні факти про куряче яйце

— 11 жовтня 2012 —

12 жовтня у різних країнах світу відзначають Всесвітній день яйця (World Egg Day) - свято всіх любителів яєць, омлетів, яєчні та інших "яєчних" похідних.


Чому пальмова олія зустрічається на кожному кроці?

— 4 жовтня 2012 —

80% пальмової олії використовується у харчовій промисловості. Інше служить для виробництва гігієнічних, косметичних і господарських товарів. Як ми вже відзначали, це далеко не ідеальний продукт як з дієтичної та санітарної, так і екологічної та соціальної точок зору. Так чому ж тоді агропромислові підприємства дотепер використовують її в таких обсягах, задається питанням оглядач французького видання "Slate".


Як вибрати екзотичний сир

— 27 вересня 2012 —

Сьогодні на прилавках молочних відділів яких тільки сирів не побачиш: із блакитною, зеленою, білою цвіллю, у розсолі та без. Як серед цієї розмаїтості купити дійсно якісний сир, не викинувши чималі гроші на вітер?


Як вибрати найкраще автомобільне дитяче крісло?

— 6 вересня 2012 —

Існує кілька основних моментів, на які обов'язково потрібно звернути увагу при покупці автокрісла для маляти. Насамперед переконайтеся, що обране автокрісло відповідає Європейському стандарту безпеки.


Еко-продукти: як вибирати на ринку

— 30 серпня 2012 —

Інтернет-ресурс The Greenville розповідає про те, як вибирати на ринку м'ясо, птаха та молоко. Отже, ви прийшли на ринок. У першу чергу звертаємо увагу на зовнішній вигляд людини за прилавком. Продавця, що пропонує власний товар, легко відрізнити від найманого: він повинен знати про свій товар все, аж до дня народження корови.


Що таке нуга і з чим її їдять

— 23 серпня 2012 —

Слово "нуга" запозичене з французької мови і походить від слова старого провансальського "nogat", що означає "горіховий торт". А воно, у свою чергу, походить від латинського "nux", тобто "горіх".


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс