Куточок споживача

Найбільш шкідливі побутові прилади

— 26 червня 2013 —

Учені усього світу багато років працюють над визначенням, як же впливають на людину електромагнітні випромінювання, які випромінюють побутові прилади.


Як вибрати кліматичну техніку для боротьби зі спекою вдома

— 19 червня 2013 —

Найбільш економічним варіантом устаткування, що дозволить позбавити квартиру від спеки, є вентилятори.


Буженина з підступом

— 12 червня 2013 —

Центр незалежних експертиз "Тест" досліджував 8 популярних вітчизняних марок буженини: три з них одержали оцінку "відмінно", а інші - провалилися за рядом фізико-хімічних показників.


Сонцезахисні окуляри: як правильно вибрати

— 5 червня 2013 —

Сонцезахисні окуляри - це не просто модний аксесуар, але й необхідність, особливо влітку, у період найбільшої сонячної активності.


Коли нітрати зашкалюють

— 30 травня 2013 —

Народ так залякали шкідливістю нітратів, що навіть віршик ходить: «Вибираючи редьку й томати, довго чоло в сумніві не три ти, однаково підступні нітрати неминуче перейдуть в нітрити». Саме останні є шкідливими для нашого здоров'я. Так що ж тепер, зовсім овочі не їсти?


Увага, рання полуниця

— 23 травня 2013 —

Рання полуниця небезпечна, попереджає Smachno.ua, особливо у великих кількостях. 


Як вибирати та зберігати спеції

— 23 травня 2013 —

У всіх господарок на кухні зберігається купа пакетиків зі спеціями. Видання «Сьогодні» з'ясувало, як вибирати та зберігати найбільш пряні з них, а допомогли в цьому Ігор Міхно, бренд-менеджер торговельної марки з виробництва спецій, і Людмила Ратищева, керівник лабораторії при виробництві спецій.


10 продуктів харчування, які найчастіше підробляють

— 16 травня 2013 —

Кулінарний портал Кedem.ru склав список продуктів харчування, при виборі яких варто проявляти особливу уважність, оскільки їх найчастіше підробляють. У список увійшли не тільки популярні продукти щоденного раціону, але й дорогі делікатеси.


Як вибрати якісне морозиво

— 30 квітня 2013 —

Морозиво люблять всі, однак дітям варто починати даватися його з 3-х років, а людям з надлишковою вагою краще від цих ласощів зовсім відмовитися.


Як вибрати водорозчинний стабілізатор для машинної вишивки

— 25 квітня 2013 —

Water Soluable,  Wash-Away Stabilizers, WS, Water-soluble film. Всі ці назви говорять про те, що ви бачите представника сімейства  водорозчинних.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс