Куточок споживача

Як правильно вибирати полуницю

— 6 червня 2019 —

В  полуниці містяться вітаміни C, B1 і B2, каротин, калій, кальцій, фосфор і навіть залізо, щоправда, у невеликій кількості, розповідають Vesti.


Із чого роблять локшину швидкого приготування? Це взагалі локшина?

— 24 травня 2019 —

Відповіді на найпошириніші запитання про локшну швидкого приготування, які цікавлять багатьох.


В Україні заборонили популярний препарат від гепатиту В та С

— 22 травня 2019 —

Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба) заборонила реалізацію та застосування всіх серій препарату «Глутоксим», використовуваного для лікування вторинних імунодефіцитних станів, виробництва компаній «Лекхім-Харків».


Як вибрати надійний повербанк

— 22 травня 2019 —

Смартфони стали невід’ємною частиною повсякденного життя, замінивши собою телефон, комп’ютер, фотоапарат, навігатор, плеєр та ін. Тому якщо гаджет розрядився й немає можливості його оживити, власник почуває себе як без рук. Прекрасний вихід із ситуації -  повербанк, який зарядить девайс, що сів, де б ви не перебували. Як вибрати надійне й зручне мобільне зарядне обладнання, виданню Vesti розповіли експерти.


Освіта в Польщі: вартість, документи

— 30 липня 2018 —

Прекрасно розуміючи, що європейська освіта зараз знаходиться на голову вище вітчизняної, багато сімей намагаються відправити абітурієнта вчитися за кордон. Ми поговоримо про перспективи, які відкриються завдяки такому вибору.


Як організувати свій холодильник

— 6 липня 2017 —

Якщо ваш холодильник старий або неправильно організований, то ви витрачаєте енергію (і гроші) впусту, змушуючи цей громіздкий побутовий електроприлад  перепрацьовувати, щоб тримати холод. Кожен рік роботи неправильно завантаженого холодильника додають пристойну кількість кіловат-годин у ваші рахунки.


25 лайфхаків, як повторно використовувати чайні пакетики

— 9 лютого 2017 —

Не всі використовують чайні пакетики повторно. Максимум - заварять чай, покладуть пакетик на блюдечко, а потім знову роблять із ним чай. Але виявляється, за допомогою чайних пакетиків можна зробити їжу смачнішою, усе навколо - чистішим, а себе - гарнішим.


Як не зробити помилок при виборі термобілизни

— 26 січня 2017 —

Є один важливий момент, котрий мало хто розуміє - термобілизна не гріє! Немає нічого тепліше вовни! Але не забудьте, що вона гріє тільки коли суха. Термобілизна ж працює й суха, і мокра, трохи по-різному, але все-таки працює.


Правильно вибираємо і зберігаємо перепелині яйця

— 3 листопада 2016 —

Прийнято вважати, що перепелині яйця є більш здоровою альтернативою "традиційним" курячим яйцям. Але чи дійсно варто переплачувати за таку продукцію? Адже перепелині яйця звичайно коштують у середньому в три й більше разів дорожче, ніж курячі. І які переваги є у вживанні перепелиних яєць насправді? Пояснює лікар-дієтолог.


Купити кавун й не отруїтися

— 28 липня 2016 —

Ось як виглядає словесний опис найправильнішого кавуна:


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс