Куточок споживача

Водостійкий ламінат для кухні та ванної - існує чи ні?

— 21 серпня 2014 —

Що ми маємо на увазі під водостійким ламінатом? Якщо на підлогу розлити відро води, то з ним нічого не трапиться. Чи буває таке? Однозначно, ні.


Поради з вибору офісних меблів

— 20 серпня 2014 —

Так само, як театр починається з вішалки, будь-який офіс починається з гідних меблів. Насправді офісні меблі - це перше, на що звертає увагу кожний відвідувач. Адже якість предметів інтер'єру, їхній стиль може розповісти про власника компанії і його стан справ набагато більше, ніж він сам. І ця обставина змушує приділяти особливу увагу оформленню приміщення і його обстановці. 


10 частих питань, які виникають при покупці кухні

— 26 травня 2014 —

Щоб зробити правильний вибір і придбати кухню «на століття», необхідно заздалегідь продумати всі нюанси. Які питання можуть виникнути при покупці кухні, з'ясувало видання «4Living».


Як вибрати сонцезахисні окуляри

— 26 травня 2014 —

Природний захист ока забезпечує пігмент меланін, кількість якого в очах з віком зменшується. Тому інтенсивний вплив сонячного випромінювання на очі може привести до проблем і викликати такі захворювання очей, як центральна дегенерація або катаракта.


Вибираємо м'ясо для шашлику

— 14 травня 2014 —

Свинина, напевно, найбільш оптимальний варіант для готування шашлику. Гарними будуть м'якоть окосту, корейка, поперекова частина та шия. Пісне м'ясо ніяк не підходять для готування шашлику. Найбільш «правильним» буде саме те, на якому є жирок у пропорції шар жиру - чотири частини м'яса. 


Як спробувати керувати нітратами

— 14 травня 2014 —

Нітрати - учасники круговороту азоту, що необхідний для синтезу білків і нуклеїнових кислот. Безнітратних продуктів у природі не існує і присутність нітратів у рослинах є нормальним явищем, однак збільшення їхньої кількості методом добрив є небажаним, тому що вони токсичні для людини.


Вибираємо трубопровід: з металу або з пластику?

— 28 квітня 2014 —

У дуже старі добрі радянські часи, основним матеріалом для виготовлення водопровідних труб був чавун, але через такі свої недоліки, як крихкість, громіздкість, труднощі в монтажі та ін. він уступив лаври першості сталі, зберігши за собою допоміжні ролі.


Як вибрати культиватор для дачі

— 28 квітня 2014 —

Проаналізуємо існуючі типи культиваторів з погляду найбільш вигідного їхнього застосування.


Екологічні міфи: берегти воду нема сенсу, а економічні лампочки шкодять планеті

— 28 квітня 2014 —

Екологія сьогодні - тренд. Ми намагаємося жити екологічно, купувати тільки «етичний до природи товар» (що не тестувався на тваринах, при виробництві якого не наносилася втрата природі), сортувати сміття, заощаджувати воду й електроенергію, користуватися екологічною побутовою хімією.


Як перевірити пральну машину при покупці або доставці

— 2 квітня 2014 —

Для того, щоб перевірити працездатність пральної машини необхідно провести спеціальне підключення до системи водопостачання. А також до системи водовідведення. Як ви розумієте, подібний процес є неможливим у магазині. Але потрібно ж із чогось почати?


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс