Куточок споживача

Усі кольори чаю: купити і не помилитися

— 4 червня 2015 —

Перш ніж іти в тонкі матерії, необхідно зрозуміти предмет вивчення. Відповідно до Держстандарту, чай - харчовий продукт, що виготовляється із чайного листа та не містить інших компонентів. Відповідно всілякі ароматизовані чайні напої ми не беремо до уваги.  


Вибираємо м'ясо для шашлику

— 7 травня 2015 —

Гарний рецепт, якісне прожарювання, вдалі соуси - усе це, звичайно, дуже важливо. Але якщо не буде гарного м'яса - шашлик навряд чи вийде карколомним. Тому, збираючись на пікнік, потрібно починати підготовку з покупки якісного м'яса.


Обираємо новобудову в столиці: ТОП-5 житлових комплексів Києва

— 6 травня 2015 —

З плином часу жити в столиці прагне все більше і більше людей. В якому житловому комплексі краще придбати квартиру?


Звідки в ношеному одязі формальдегід?

— 30 квітня 2015 —

Насамперед нагадаємо, звідки беруть одяг для секонд-хенду. Б/в одяг збирається за кордоном, переважно в країнах Західної Європи і США, у пунктах прийому при церквах.


Ловимо креветок ... у магазині

— 16 квітня 2015 —

Свіжі креветки - нечастий гість на наших прилавках. Зате варіантів покупки морожених креветок більш, ніж досить. Великі й маленькі, сирі й варені, в упаковці і на вагу... Як вибрати найкращі креветки?


Що таке пелети

— 9 квітня 2015 —

Пелети (паливні гранули) - екологічно чисте паливо, яке активно використовується для одержання теплової енергії, під час спалювання його у твердопаливних котлах. Деревні паливні гранули належать до поновлюваних джерел енергії, їх виробляють методом пресування відходів деревообробки.


Як не перетворити свою квартиру на «оселю-вбивцю» у ході модного ремонту

— 30 березня 2015 —

На капітальні ремонти своїх квартир не шкодують ні сил, ні засобів, але не завжди ці вкладення приносять користь і закінчуються благополучно. Духота, цвіль або грибок на стінах, неприємні запахи та хімічні домішки в повітрі - ось неповний перелік неприємностей, які з'являються у квартирі після поганого "євроремонту". Мешканці при цьому отримують поганий сон, алергію, хронічну утому й застуди, що не припиняються. Хвороби житла і нездужання мешканців взаємозалежні, розповідає "Московський комсомолець".


Свіжа риба: подивися в очі, а потім купуй

— 5 березня 2015 —

Яку рибу купувати - морожену або охолоджену? Однозначної відповіді на дане питання немає. Але можна із упевненістю стверджувати: в охолодженій рибі вітамінів і корисних речовин міститься набагато більше, ніж у мороженій.


Учений доводить марність ГМО-рослин

— 25 лютого 2015 —

Борці з генно-модифікованими продуктами одержали ще один, прямо скажемо, несподіваний аргумент. Поки прихильники та ентузіасти сперечаються про шкоду ГМО, російський учений заявляє, що безглуздим є саме створення трансгенних рослин.


Як правильно вибирати банани

— 19 лютого 2015 —

Усього існує більше 60 видів бананів, однак до нас потрапляють далеко не всі, багато сортів просто не переносять тривалого транспортування.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс