Куточок споживача

Купуючи перший велосипед

— 13 лютого 2015 —

Будьте готові до того, що в магазині продавці обов'язково зададуть вам кілька стандартних питань. Далі мова йтиме про велосипеди середнього цінового сегмента.


«Макдоналдс» розкрив таємницю своєї картоплі-фрі

— 5 лютого 2015 —

Мережа «Макдоналдс» додає у свою картоплю-фрі покрашувачі та стабілізатори кольору, пише The Daily Mirror. Процес готування страви категорії «фастфуд» показаний в американському телешоу «Руйнівники міфів» («Mythbusters») на телеканалі Discovery.


Як урятувати мобільний телефон, що викупався?

— 2 лютого 2015 —

Якщо ваш телефон випав з кишені і потрапив в унітаз або вимокнув разом з вами під дощем, йому загрожує серйозна небезпека.


Вибираємо фен для волосся

— 21 січня 2015 —

Багато стилістів стверджує, що імідж людини починає формуватися з її зачіски. За якісну й актуальну стрижку, як правило, відповідають салони краси, а от укладання волосся багато хто, у зв’язку з дефіцитом часу, робить власними руками. За допомогою гребінців і фена. Цей звичний побутовий прилад дозволяє швидко і, при наявності деяких функцій, зручно та безпечно висушити й укласти найбільш проблемне волосся в приємну зачіску.


Як вибрати мультиварку?

— 29 грудня 2014 —

Мультиварка на багатьох кухнях країни стала найголовнішим приладом, пише видання «Росконтроль». Готує швидко, смачно, корисно і майже без участі людини. Як зробити перший крок до здорової їжі та вибрати підходящий пристрій?


Із чого насправді роблять кетчуп?

— 17 грудня 2014 —

Прабатьківщиною кетчупа прийнято вважати Китай. У Європі цей вид соусу з'явився в XVII столітті і доставлявся в Англію морем. Незабаром рецепт кетчупа поширився по всьому континенті, при цьому томати в нього спочатку не входили. Він складався з рибного розсолу (або з молюсків), вина, анчоусів, грибів, квасолі, волоських горіхів, часнику та спецій.


Вибрати оселедець і не помилитися

— 4 грудня 2014 —

Можливість насолоджуватися ніжним солонуватим смаком оселедця з'явилася на початку XIV століття завдяки голландському рибалці. Саме він винайшов спосіб засолювання тільки-но виловленого оселедця прямо на кораблі. Це дозволило зберігати свіжість і смак риби при її доставці на ринок. Він же став видаляти оселедцю зябра, у яких накопичувалася вся гіркота, що робила цей продукт непридатним для їжі.


Як вибрати настінний годинник

— 27 листопада 2014 —

Грамотно підібраний годинник на стіну прикрашає інтер'єр. Але зробити вдалий вибір практично неможливо без деяких знань.


8 причин купити «посудомийку»

— 22 листопада 2014 —

Посудомиєчна машина не тільки полегшить ваш побут, позбавивши від одного з найбільш неприємних обов'язків, але й відмиє посуд набагато чистіше, ніж ви.


Магія та енергетика новорічних кульок

— 20 листопада 2014 —

Новий рік - особливе свято. І хто б що не говорив, але всі ми, незалежно від віку, соціального стану та матеріального благополуччя, у глибині душі чекаємо, коли наступить заповітний момент, будинок наповниться ароматом хвої, з антресолей дістануть тендітні ялинкові іграшки, і вся родина приступиться до прикрашання лісової красуні...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс