Кулінарія
Салат «Пан - Че»
— 7 червня 2012 —
Куряче стегно - 60 г, печериці - 40 г, салат - 30 г, помідор - 20 г, яйце перепелине варене - 3 шт., олія рослинна - для смаження, соєвий соус - за смаком, заправлення "бальзамік" - 15 г.
Малосольна сьомга, форель
— 7 червня 2012 —
1 кг свіжої форелі або сьомги, 2 столові ложки цукру, 1 столова ложка солі з гіркою, 2 пучки кропу.
Деруни з креветками
— 7 червня 2012 —
5-6 середніх картоплин, 1 цибулина, 1 яйце, 2 часточки часнику, зелень кропу, петрушки, сіль, перець, 1-2 столові ложки борошна, рослинна олія для смаження, великі креветки очищені.
Чилі кон карне
— 30 квітня 2012 —
Невелика цибулина, дрібно нарізана, 2 зубочки часнику, нарізаних тонкими пластинами, 1 чайна ложка рослинної олії, 500 г нежирного яловичого фаршу, 200 г червоної консервованої квасолі (або 100 г сухої), 300 г очищених від шкурки помідорів, нарізаних, 700 мл бульйону (овочевого, курячого, яловичого), 30 г чорного шоколаду (за бажанням), велика щіпка сухого чилі (або парочка свіжих), свіжий коріандр (кинза) або петрушка, чорний перець, сіль, сир.
Швидке каррі з різнобарвної квасолі
— 30 квітня 2012 —
Консервована квасоля - 3 банки, цибуля - 2 шт., часник - 4 зубочки, консервовані різані томати - 1 банка (500 г), кокосове молоко - 1 склянка, насіння кумину - 2 ч. л., насіння гірчиці - 2 ч. л., насіння коріандру - 2 ч. л., мелена куркума - 2 ч. л., зелений кардамон - 3-4 коробочки, перець чилі (свіжий або сухий) - 1 стручок, кинза - 1 пучок, лайм - 2-3 шт., цукор - 1 ст. ложка, рослинна олія - 3 ст. ложки, свіжомолотий чорний перець, сіль.
Паста з гострим томатним соусом
— 27 квітня 2012 —
400-500 г спагетті, 5 ст. л. маслинової олії, 1 середня цибулина (дрібно порізати), 3 зубочки часнику (подрібнити), 3 великих свіжих помідори, 3 ст. л. бальзамічного оцту, 1 ст. л. гострого червоного крупномолотого перцю, 1 ст. л. сушеного чебрецю, 1 ст. л. цукру, сіль, перець.
Курка з картоплею
— 27 квітня 2012 —
Курка невеликими порціонними шматками, картопля, часник (3-4 великих зубочки), виноградний оцет, звичайний (1 ст. л.), сіль, перець, маслинова олія, петрушка (за бажанням).
1 | ... | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |