Кулінарія
Cалат з помідорів із бринзою
— 25 червня 2015 —
Бринза - 50 г, помідори свіжі - 70 г, ядра волоських горіхів - 1/4 склянки, гірчиця французька (із зернами) - 0,5-1 ст. л., зелень кропу - 1/4 пучка, олія маслинова - 1 ст. л., сіль, суміш перців - за смаком.
М'яке вівсяне печиво з шоколадом
— 25 червня 2015 —
275 г борошна, 1/2 ч. л. соди, 1/2 ч. л. солі, 300 г вершкового масла, 475 г цукру, 4 яйця, 2 ч. л. ванільної есенції, 400 г вівсяних пластівців, 200 г шоколаду.
Страви з молодої картоплі: відкриваємо сезон
— 24 червня 2015 —
Сезон молодої картоплі - червень. Саме в цей час картопля особливо багата вітамінами й мікроелементами. Кілька бульб молодої картоплі можуть забезпечити організм добовою нормою вітаміну С, а також вітамінами групи В і Р. Завдяки високому вмісту калію картопля сприяє виведенню з організму води й регулюванню обмінних процесів.
М’якенька й соковита куряча грудинка
— 17 червня 2015 —
500 г філе курячих грудинок, 1 яйце, майонез - за смаком, борошно пшеничне (вищий сорт), сіль, лимон і приправа для курки - за смаком.
Вишневий пиріг
— 17 червня 2015 —
Для коржа: 325 г борошна, 220 г вершкового масла, 3/4 ч. л. солі, 1 ст. л. цукру, 4 ст. л. холодної води.
Для начинки: 3 скл. вишні без кісточок, 190 мл води, 100 г цукру, 2 ст. л. крохмалю.
Тістечко сирне з малиновим желе
— 17 червня 2015 —
На 2 тістечка діаметром 8 см: 60 г сухарів (або печива) змолоти, 30 г м'якого вершкового масла, 200 г сиру, 3 ст. л. цукрової пудри (любите солодке- можна більше), 150 мл жирних вершків, ванільний екстракт - 1 ч. л., 100 мл малинового соусу, сік 0,5 лимона, желатин - 10 і 4 г.
Соус із болгарського перцю
— 17 червня 2015 —
0,5 кг солодких болгарських перців; 1 зубок часнику; 1,5 ст. л. солодкого соєвого соусу (можна замінити звичайним соєвим соусом, додавши до нього 1 ст. л. меду, тоді кількість бальзамічного оцту потрібно буде зменшити, а сіль не використовувати); 1,5 ст. л. бальзамічного оцту; сіль, чорний мелений перець, мелений коріандр.
Трояндові пелюстки в цукрі
— 17 червня 2015 —
Початок літа - час ароматних, корисних і смачних заготівель із чайних троянд - найпопулярніших їстівних квітів.
Легкі та соковиті салати для літа. Запасіться вітамінами на весь рік!
— 17 червня 2015 —
Улітку всі ми намагаємося побалувати себе свіжими овочами і фруктами. Ці продукти забезпечують наш організм корисними речовинами та вітамінами на весь рік. Справжні гурмани намагаються знайти незвичайні інгредієнти і приготувати цікаві салати з корисних і свіжих літніх продуктів.
Літній салат
— 10 червня 2015 —
200 г редису, 2 середніх огірки, 3-4 невеликі картоплини, 2 яйця, зелень петрушки, кропу, пір'я зеленої цибулі, листя салату.
Для заправлення: 3-4 ст. л. сметани, 1,5 ст. л. маслинової олії, 0, 5 ч. л. гірчиці, 0,5 ст. л. лимонного соку, сіль, перець.
1 | ... | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | ... | 220 |