Куточок споживача
Як вибрати червону рибу
— 24 січня 2013 —
На жаль, за словами експерта Андрія Бабаєва, сучасна риба на прилавках - не зовсім риба, її можна порівняти з куркою-бройлером - риб ростять на стимуляторах росту (у природних умовах лосось розмірами 3-3,5 кг повинен рости 11 -12 років, але аквакультура творить дива і за 3 роки риба може вирости до 15 кг!) і дають корм, що надає їй гарний «товарний» колір, накачують хімікатами. Вживання такої риби може привести до харчових отруєнь і розладу шлунка! Тому, будьте уважними при покупці риби.
Як купувати цифровий фотоапарат
— 17 січня 2013 —
Мова йтиме не про технічні характеристики, за допомогою яких кожний з нас підбирає для себе той або інший цифровий фотоапарат, а про інші не менш важливі речі, про які потрібно знати, приходячи за покупкою в магазин побутової або цифрової техніки.
Одяг для собак: навіщо потрібний і як не помилитися з вибором?
— 10 січня 2013 —
Зігрівальна функція. Мабуть, це головне призначення собачого одягу. Багато дрібних порід, особливо - штучно виведені мопси, чихуахуа та китайські чубаті собаки, мають потребу в теплому одязі. Зимові прогулянки «голишом» можуть запросто викликати у цих порід запалення легенів. Ти ж не хочеш ризикувати здоров'ям свого собаки? Тоді подбай про те, щоб йому було тепло і комфортно, підібравши для свого улюбленця комбінезончик і «кеди».
Що таке ростер і як його вибрати
— 3 січня 2013 —
Ростер - компактний прилад, що універсально замінює духовку. У наш час ростер тільки починає завойовувати увагу споживачів, котру він дійсно заслуговує.
Що таке повільноварка та рисоварка
— 27 грудня 2012 —
Багато хто з нас активно користується скороварками, а ось про повільноварки прийнято говорити менше.
На колір і смак цукор не всяк
— 20 грудня 2012 —
Цукор, як і сіль, дехто називає "білою смертю", інші ж упевнені, що прожити без нього неможливо.
Фрукти-гібриди: зроблено людиною
— 13 грудня 2012 —
Фрукти-гібриди не мають нічого спільного з генно-модифікованими екземплярами. Це заслуга винятково селекціонерів. Клементини, танжерини, плуоти, пічерини дивні на слух і чудові на смак. Крім того, виявляються гібриди ще й корисними для здоров'я, поєднуючи у собі все найкраще від своїх "прабатьків і праматерів".
Суперечки про каву: варити чи розчиняти?
— 6 грудня 2012 —
Питання про користь і шкоду кави обговорюється постійно. Хтось пропагує її як продукт, багатий антиоксидантами, хтось же навпроти - наполягає на тому, що каву пити вкрай шкідливо. Істина, як це часто буває, знаходиться десь посередині. Тому що, говорячи про користь цього напою, освічені люди мають на увазі зернову каву і вони, безсумнівно, праві. У той час як всі негативні висловлення, найчастіше, стосуються такої популярної розчинної кави. У цьому питанні варто розібратися, тому що більшість офісних співробітників постійно п'ють саме розчинну каву.
Як вибрати якісне заморожене тісто?
— 29 листопада 2012 —
У першу чергу, зверніть увагу на умови зберігання продукту. Необхідно, щоб він зберігався у спеціальному устаткуванні, однак морозильна камера морозильній камері не рівня.
Просто, як каша. Вибираємо крупу
— 21 листопада 2012 —
Різні крупи мають трохи різні корисні властивості, це необхідно враховувати, вибираючи крупи для свого харчування. Крім давно знайомих і улюблених перловки (ячменя), кукурудзи, гречки, рису, вівса в зерні та пластівцях, а також пшона і манки, на ринку з'являються і нові крупи.