Народна медицина
М'язові судоми: кращі способи запобігання
— 25 січня 2018 —
М'язові судоми — це спазми, які з'являються, коли м'язи мимоволі напружуються. Звичайно таке відбувається вночі або після фізичного навантаження.
Залізо в крові. 10 продуктів, які підвищать гемоглобін узимку
— 18 січня 2018 —
Сонливість, депресія, запаморочення, слабість у тілі… Часто ми спостерігаємо у себе ці симптоми взимку. Періодично вони виникають через нестачу заліза в крові. Які ще ознаки говорять про знижений гемоглобін і чим потрібно харчуватися в зимовий час, щоб його підняти.
Кавунові кірки допоможуть позбутися коліту
— 18 січня 2018 —
Коліт - гостре або хронічне захворювання слизової оболонки товстої кишки.
Сало творить чудеса
— 11 січня 2018 —
Сало здавна користувалося в нашому народі особливою популярністю. Йому віддавали перевагу, навіть не підозрюючи, що воно містить багато корисних речовин, таких необхідних для людського організму. І в першу чергу арахідонову кислоту, яка належить до ненасичених жирів і бере участь в утворенні багатьох гормонів, а, отже, у холестериновому обміні.
Волоський горіх ефективно усуне зубний наліт
— 11 січня 2018 —
Зубний наліт являє собою жовтуватий шар шлаків, який формується на поверхні зубної емалі, створюючи сприятливе середовище для розмноження різних хвороботворних мікроорганізмів.
Гранат - користь і шкода королівського фрукта
— 4 січня 2018 —
Гранат в осінньо-зимовий період частий гість на нашому столі. Усім відомий з дитинства плід із соковитими зернами має солодкий смак з кислинкою. Невелика «корона» на верхівці фрукта служила основою квітки, саме завдяки їй гранат прозваний королівським фруктом.
5 продуктів для підтримки імунітету в сезон застуд
— 28 грудня 2017 —
5 продуктів для підтримки імунітету в сезон застуд
Нежить: рецепти народної медицини при перших симптомах
— 28 грудня 2017 —
Протяги й переохолодження можуть спровокувати не тільки риніт, який проявляється у вигляді простого нежитю, але й більш складне захворювання - гайморит.
Журавлинний сік - чудодійний напій
— 21 грудня 2017 —
Сама журавлина із властивою їй характерною кислинкою і сік, отриманий з неї, - це цінне джерело глюкози і фруктози, а також чималої кількості пектину. Більше того, журавлинний сік насичений такими органічними кислотами як винна, бензойна, хінна, лимонна й урсолова.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 |